Els veïns i veïnes de Pinto avaluaran la gestió municipal

Des de l'1 de juliol es troba obert un nou procés participatiu al municipi de Pinto, l'objectiu és avaluar la gestió municipal i detectar àrees de millora en la gestió de la ciutat.

El qüestionari està basat en l'eina muneval i està dissenyat en quatre blocs temàtics que es corresponen amb les àrees en què es divideix la norma UNE 66182 (AENOR): bon govern, desenvolupament econòmic, desenvolupament social i mediambiental. S'estructura en 39 preguntes que, en forma de frases amb les que manifestar el nivell d'acord, tenen la seva correlació amb els indicadors seleccionats com definitoris d'un govern local fiable.

L'enquesta permet també introduir comentaris lliures per a cada pregunta de manera que tot participant podrà, si ho desitja, argumentar en contra o favor i desenvolupar la seva opinió.

Per participar s'ha d'introduir el DNI amb lletra (a efectes de comprovar que és una persona empadronada a Pinto) i un password (que es rebrà de manera immediata per correu electrònic).

Els ciutadans podran accedir des de qualsevol dispositiu (ordinador, Tablet o mòbil) a través d'https://pinto.muneval.es o escanejant un QR des del seu mòbil.

Aquelles persones que no disposin de dispositiu informàtic i desitgin participar, podran acudir a qualsevol de les Oficines del Servei d'Atenció Ciutadana de Pinto per emplenar el qüestionari online.

Les respostes a l'enquesta són anònimes de manera que els comentaris introduïts no seran vàlids a l'efecte de presentació de queixes o reclamacions que requereixin resposta oficial.

Estan convocats a participar tots els majors de 16 anys i l’enquesta romandrà oberta fins finals d’any. Es pretén que aquesta avaluació ciutadana pugui ser comparada amb una avaluació operativa i directiva, realitzada a nivell intern per personal tècnic i equip de govern de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa servirà per detectar les àrees de millora en la gestió així com per l'estudi de l'aplicació de la norma UNE66182 a Pinto.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top