MALLOL TRADUCTORS

contacte directe: Jordi Mallol i Comas
jordi@jmallol.com
MALLOL TRADUCTORS

Traducció especialitzada

MALLOL TRADUCTORS

Traducció general

MALLOL TRADUCTORS

Correcció ortogràfica

MALLOL TRADUCTORS

Correcció estil

MALLOL TRADUCTORS

Transcripció oral

PRODUCTES I SERVEIS

Traduccions 

A MALLOL TRADUCTORS ASSOCIATS SL vam començar a traduir l’any 1979. Poc després vam incorporar als nostres serveis les correccions i les transcripcions. Ja són molts anys, doncs, d’experiència continuada, i això ens proporciona prou seriositat i competència per poder satisfer qualsevol necessitat d’edició i traducció de textos que ens presentin els nostres clients. 
Treballem amb professionalitat: amb el màxim rigor i amb qualitat. I procurem ser molt puntuals en les comandes. 
Les traduccions a altres llengües sempre les fem amb traductors natius de la llengua d’arribada, amb la qual cosa no sols assegurem l’adequació de l’idioma en el resultat final, sinó que garantim també l’exactitud del sentit del text. Tenim traductors especialitzats en diversos àmbits: literari, periodístic, publicitari, cultural, empresarial, jurídic, bancari, comercial... Per a les traduccions als/dels idiomes peninsulars (català, castellà, èuscar, gallec) comptem amb traductors professionals amb anys d’experiència en la matèria. 
El procés de traducció es complementa, sempre que el client ho vulgui, amb la correcció del text per part del nostre equip de correctors i editors de textos. Aquest complement encareix potser el preu final respecte al d’algunes altres empreses similars a la nostra, però garanteix la qualitat de la feina feta. No ens agrada fer les coses a mitges.
 
Correccions 
 
Fem correccions de tota mena: purament ortogràfiques, però també d’estil i de formats. Tenim també, com en l’equip de traducció, correctors especialitzats en diversos àmbits: literari, periodístic, publicitari, cultural, empresarial, jurídic, bancari, comercial... Naturalment, respectem sempre els estils i formats originals, però també podem unificar els criteris formals o estilístics d’un mateix document si se’ns demana que ho fem així (per exemple, quan són originals elaborats per més d’una persona). En resum, ens agrada dir que deixem els textos preparats per portar-los «directament a la impremta».
 
Transcripcions 
 
Finalment, fem també transcripcions de textos orals. Tenim un equip de transcriptors professionals, amb àmplia experiència en aquest àmbit, que treballa molt i molt bé. La prova és que aquest equip és contractat habitualment per fer les transcripcions d’actes institucionals i d’entitats i empreses públiques i privades del màxim nivell. Sempre d’acord amb el client, l’equip de transcripció es pot limitar a fer una transcripció purament en brut, o pot introduir en el text les esmenes lingüístiques mínimes perquè el treball resultant pugui ser immediatament publicable. Les transcripcions d’aquest segon tipus sempre passen també per l’equip de correcció.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Empreses i institucions amb les quals hem treballat:

Institucions públiques
 
Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Maresme, Ajuntament d'Esplugues, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Cabrera de Mar, Parlament de Catalunya, Consorci del Comtsec, Corts Valencianes, Congreso de los Diputados, Ayuntamento de Calahorra, Ayuntamiento de Madrid, Unió Europea, Ministerio de Sanidad y política Social, Ministerio de Trabajo e immigración, Museu d'Arqueologia de catalunya, Universitat de Barcelona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rocira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona, Universidad de Alcalá, TV3, TVE, Consorci d'Aigúes de Tarragona...
 
Empreses comercials
 
Iberia, Renfe, Movistar, Telefonica, Banco Atlántico, CocaCola, Schwepps, Martini, Torres, la CAixa, El COrte Inglés, ONCE, Volvo, Canal+, Círculo de Economía, GestMusic, Creu Roja, Estrella Damm, Alcampo, Spanair, Fundació Rafael Campalans, Mies Barcelona, Fundació Carles Pi i Sunyer, Fundació Josep Irla, África Digna, Esade, Nike, Quicksilver, Banc Sabadell, Banesto, Santander, Vodafone, Cuatrecasas, FC Barcelona, FC Madrid, UGT, CCOO, Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs, Universidad de Navarra, Honda, Nissan, Multiópticas...

Generalitat de Catalunya

Consell Comarcal Maresme

Parlament de Catalunya

Ayuntamiento Barcelona
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top