Empreses punteres escalfen motors per l’Smart City & Expo World Congress

Del 13 al 15 de Novembre a Fira Barcelona es podran veure les últimes solucions reals per smart cities: com les paperes solars Big Belly, sistemes de recollida pneumàtica eficients i intel·ligents, solucions pel medi ambient, vehicles de recollida com el recol·lector satèl·lit elèctric, sistemes de bike sharing o solucions d’optimització de flotes de Tom Tom entre d’altres.

Boston, Chicago, Dublin, Strasbourg,... Big Belly Solar està revolucionant la forma en que les ciutats tracten la recollida de residus aportant importants beneficis. “Aquesta tecnologia va estalviar diners al contribuents, la introducció de reciclatge vorera i mantenir els nostres carrers nets” afirmava l’alcalde Michael Nutter de Philadelphia. A través de la supervisió remota i analítica, Smart Save, empresa distribuïdora de la marca Big Belly, mostrarà al seu estand 506 del Pavelló 2, com s’estalvia temps, diners i combustible fent la recollida només quan és necessari, podent destinar els recursos a altres necessitats.

Reconegudes marques internacionals com Tom Tom també tindran presència en aquesta fira, per mostrar com es poden optimitzar les flotes municipals, en concret a l’estand B257 de Nexus Geogràfics.

També l’empresa catalana Ros Roca exposarà, entre altres novetats, el seu sistema avançat de recollida pneumàtica de residus, energèticament més eficient i intel·ligent, amb tecnologia pròpia. Així com les seves solucions per al medi ambient en el Smart City Plaza, un espai que recrea una ciutat intel·ligent. En aquest entorn real, Ros Roca mostrarà innovadors vehicles de recollida de residus, com el recol·lector satèl·lit elèctric, i una illa de contenidors de càrrega lateral amb diferents dispositius smart. Així mateix, exposarà un Sistema de Bike Sharing, gràcies al qual els ciutadans podran compartir l'ús de bicicletes elèctriques.

Ros Roca també mostrarà els últims avenços en el sistema de recollida pneumàtica, com el Projecte Newmatica, realitzat juntament amb la Universitat de Lleida, el Consell Superior d'Investigacions Científiques i la Universitat Politècnica de Catalunya. Aquest sistema permet, entre altres coses, observar en temps real, mitjançant Google Maps, el funcionament de la recollida pneumàtica a Espanya.

Això i molt més és el que es trobarà en un esdeveniment on hi participaran ciutats de tot el món i proveïdors líders de solucions i serveis per smart cities.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top