En marxa l'aplicació per telèfons mòbils que permet comunicar a l'Ajuntament de VNG incidències a la via pública

Neus Llovera i Blanca AlbàL'aplicació per telèfon mòbil Millora VNG permet a qualsevol persona comunicar a l'ajuntament una incidència a la via pública. Des d’ara ja és possible descarregar-se aquesta aplicació, registrar-se mitjançant una adreça de correu electrònic i poder fer arribar als serveis municipals informació sobre punts que necessitin reparació, elements espatllats o trencats o qualsevol altra demanda que puguin resoldre els serveis tècnics municipals.

La regidora de Participació Ciutadana, Blanca Albà, ha destacat que es tracta d'una eina "molt visual, ràpida d'utilitzar que el que vol és que quan hi hagi una incidència a la via pública hi hagi una manera ràpida de comunicar-ho a Serveis Viaris".

La creació de l'aplicació va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2017. Precisament ahir es va iniciar el període de votació de les propostes a executar aquest any. La ciutadania va presentar 138 projectes, dels quals 60 complien amb els requisits, i que ara es sotmeten a votació per part de la ciutadania per decidir quines es tiren endavant.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha volgut destacar la importància que el govern de la ciutat ha donat als processos participatius, "hem fet 12 processos participatius des del 2011. Per nosaltres és importantíssim que el govern estigui molt atent, escoltant la ciutadania".

 


 

Pressupostos participatius 2018

Enguany s'han destinat 150.000 als pressupostos participatius, les propostes havien de ser relacionades amb l'espai públic i/o en millores d'equipaments municipals. L'àmbit on més propostes hi ha és l'accessibilitat i la mobilitat, amb 25 propostes, seguit dels projectes relacionats amb parcs infantils, amb 10 propostes, els equipaments municipals, amb 9 propostes, i els carrers i l'espai, amb 8 propostes, Altres idees tenen relació amb el medi ambient, el carril bici, els espais per a gossos, les instal·lacions esportives, la jardineria i el mobiliari urbà i la mobilitat i les noves tecnologies.

Per poder votar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Vilanova i la Geltrú. Per fer la votació a través d'Internet cal registrar-se i votar al web participa.vilanova.cat. Per votar de manera presencial cal adreçar-se a l'OAC (plaça de la Vila, 8) o als centres cívics. El termini de votació s'acaba el 4 de juny.


Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top