En marxa les obres per a la reurbanització del carrer de Can Llobet, a la Floresta

El carrer de Can Llobet de la Floresta, també conegut com a Baixada de Can Llobet, canviarà d’aspecte gràcies a les obres de reurbanització que s’hi estan fent. L’objectiu és pacificar el trànsit en aquesta via que, entre d’altres usos, forma part del camí escolar.

Els treballs, que està executant l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, SL, preveuen les següents actuacions:

-Renovació del paviment amb plataforma única:

•    Una franja central d’asfalt de 3 metres d’amplada per a la circulació de vehicles, interrompuda cada 30 o 40 metres per franges transversals de llamborda vermellosa que trenquin la continuïtat i ajudin a controlar la velocitat.

•    Dues franges laterals de llambordes per als vianants i amb mobiliari urbà que ajudi a trencar la simetria del carrer i contribueixi, també, a reduir la velocitat.

Supressió de l’aparcament en cordó per garantir l’amplada mínima que exigeix la normativa d’accessibilitat.

Renovació de l’enllumenat, adequació de tres punts de recollida d’aigües i reordenació dels serveis.


Creació d’una illeta circular a la cruïlla amb el passeig de la Floresta i l’avinguda Verge de Montserrat.

La reurbanització del carrer de Can Llobet s’emmarca en la segona fase del Pla de Millora de la Floresta, que preveu l’arranjament de trams de carrers, passatges, escales i places que no es van incloure en la primer fase.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top