En un any s'han millorat més de 300 escoles i equipaments de la ciutat

L'any 2012 es van destinar 16 milions d'euros per executar obres de manteniment i conservació a 306 equipaments i escoles de Barcelona.

Barcelona (Redacció). L’Ajuntament de Barcelona, a través del Consorci d’Educació de Barcelona i amb càrrec al pressupost de 2012, destina uns 16 milions d’euros per a executar obres de manteniment i conservació a un total de 306 escoles i equipaments educatius públics dels diferents districtes de la ciutat. Aquesta inversió municipal ha suposat un augment d’uns 4 milions d’euros en relació a la quantitat total final destinada durant l’any 2011 per aquest mateix concepte que va ser d’ 11.960.249 milions d’euros.

Per a l’equip de govern de la ciutat, el manteniment i la conservació de les escoles i equipaments educatius de la ciutat és una prioritat i, en aquest sentit, a més d’augmentar la inversió de l’any 2011, durant els últims mesos s’ha millorat el protocol d’actuació per intervenir amb major celeritat a les escoles i als altres equipaments educatius públics de la ciutat.
Aquestes intervencions tenen com a objectiu oferir a l’alumnat, professorat, a les famílies i a la ciutadania en general espais que estiguin en les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat docent i educativa prevista a cada espai.

Els 16 milions d’euros totals destinats durant el 2012 a executar obres de manteniment i conservació a escoles i equipaments educatius públics de la ciutat, permet intervenir, a través del Consorci d’Educació de Barcelona, en un total de 306 espais dels diferents districtes de la ciutat.


Millora del protocol d’intervenció en manteniment als centres

S’ha millorat en les últimes setmanes el protocol existent en matèria d’intervenció per al manteniment i la conservació de les escoles i altres equipaments educatius públics per donar resposta amb més celeritat a les peticions que, en aquest sentit, arriben des dels mateixos centres o es detecten des del Consorci d’Educació o des de l’Ajuntament. Amb el nou protocol establert, les intervencions es duen a terme ara en una setmana aproximadament, excepte els casos d’urgència que és immediata.

Amb càrrec als pressupostos de l’any 2011 i 2012, en total, l’Ajuntament de Barcelona ha invertit, a través del Consorci d’Educació de Barcelona, un total de 27.956.752 milions d’euros destinats al manteniment i la conservació d’escoles i altres equipaments educatius públics de la ciutat.

El manteniment de centres educatius públics de la ciutat és una competència de l’Ajuntament de Barcelona que executa a través del Consorci d’Educació de Barcelona, que està format perla Generalitat de Catalunya i pel mateix Ajuntament.


Font: La Vanguardia
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top