Entra en funcionament l’skatepark de Molins de Rei

Ja s’ha posat a disposició dels usuaris l’skatepark de Molins de Rei. La instal·lació, situada al costat de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda, compta amb 7 mòduls de diferent dificultat per practicar esports urbans fets amb patins o amb bicicletes. Just al costat també s’ha instal·lat una estació de workout per fer gimnàstica urbana.

Un cop consolidat el formigó de les rampes i els mòduls de patinatge, s’ha obert definitivament al públic l’skatepark de Molins de Rei, una vella reivindicació del col·lectiu de patinadors de la zona. Concretament es tracta d’una instal·lació de 585 m2 situada entre la renovada zona esportiva Ricard Ginebreda i el Parc del Llobregat. L’actuació ha tingut un cost de 60.000 euros procedents de les baixes en les licitacions d’altres obres executades a la vila i, per tant, no ha tingut cap impacte sobre el pressupost municipal. El projecte de skatepark s’ha dissenyat preveient una possible futura ampliació si es demostra que hi ha un ús intensiu. L’Ajuntament recomana a tots els usuaris i usuàries de la instal·lació que utilitzin el casc i les mesures de protecció habituals per la pràctica d’aquests esports.

Just al costat de la zona de patinatge s’ha ubicat una estació d’street workout, una disciplina similar a la gimnàstica que es fa a l’aire lliure i que es basa en exercicis de potència i pes corporal. Tot plegat permetrà complementar l’oferta d’activitat física i de lleure a l’entorn de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda.


Font: Ajuntament de Molins de Rei
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top