Entra en funcionament Santvi Wimax, el nou servei d'accés a Internet sense fils de Sant Vicenç de Montalt

Des de la creença que l’accés a Internet esdevé una necessitat universal, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt dins de les seves capacitats, té la voluntat de donar les màximes facilitats perquè els veïns del municipi tinguin al seu abast infraestructures de telecomunicacions adequades a les seves necessitats.

En aquest sentit, aprofitant la capacitat i la qualitat tecnològica de la infraestructura municipal de xarxa sense fils, l'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d’accés a Internet que els santvicentins podran contractar a partir d’aquest octubre.
Per a la gestió del servei, instal•lacions i atenció als usuaris, l’Ajuntament ha signat un contracte amb l'empresa Sintelec, operador autoritzat per la CMT i especialistes en aquests tipus de xarxes i serveis.

L'objectiu principal d'aquest projecte, impulsat per la Regidoria de Noves Tecnologies, és oferir un servei subsidiari allà on no arriben els operadors convencionals, possibilitant l’accés universal a la Banda Ampla.

El servei d'accés a Internet sense fils tindrà un preu estàndard de 20 euros + iva /mensual i el cost de la instal•lació pot variar en funció de la modalitat escollida i es podrà abonar en tres terminis.


Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top