ENTREVISTA A ALBERT VIDAL

ENTREVISTA A ALBERT VIDAL

DIRECTOR COMERCIAL I RESPONSALBE DE PRODUCTE HP

“El que més ens sol·liciten les administracions públiques són els serveis gestionats d’impressió”
Sobre Girocopi S.L., REPROGIR : Empresa amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en Serveis Gestionats d’impressió, Comunicacions, Informàtica, Material d’Oficina i Serveis de Copisteria.

- Com va començar Reprogir?

Reprogir va començar la seva activitat fa 28 anys, i des dels seus principis ens hem dedicat als serveis gestionats d’impressió.
Amb els pas dels anys hem anat incorporant altres àrees dins l’empresa. Primer van ser els serveis de copisteria i comunicació, i al cap d’uns anys, informàtica i material d’oficina, sempre amb la idea de poder donar serveis integrals als nostres clients.


- Quins són els serveis que més els demanen les administracions?

El que més ens sol·liciten les administracions públiques són els serveis gestionats d’impressió. Aquests serveis van des de la consultoria per saber quins són els equips més adients, fins a la instal·lació i configuració dels equips. També fem sessions de formació i optimitzem processos per millorar la productivitat.

Altres prestacions que ens demanen sovint són: suport informàtic, material d’oficina i serveis de copisteria.


- I a nivell de solucions?
Cada cop més les administracions ens demanen sistemes o solucions de control d’usuaris per tal de tenir comptabilitzats el nombre d’impressions, còpies, escàner, faxos... que fa cada departament i/o usuari de l’administració. Aquestes solucions també aporten seguretat i confidencialitat, valors molt requerits en aquest sector.

També disposem de solucions d’escaneig amb firma certificada per realitzar les còpies autèntiques.


- Les administracions valoren els productes i serveis que són mediambientalment sostenibles. Que ofereixen vostès en aquest aspecte?

Tot el tema mediambiental i sostenible és cada cop més valorat, tant per les administracions públiques com privades. Nosaltres disposem de servei de recollida i reciclatge de tots els consumibles utilitzats així com la seva certificació d’haver sigut tractats segons les normatives mediambientals vigents.

Els nostres equips d’impressió incorporen solucions per reduir el consum energètic i el paper, alhora que estan qualificats amb certificats mediambientals.
Estem compromesos amb el medi ambient i treballem amb les marques que també ho estan.


- A nivell d’impressió, la seguretat és un tema important, quins són els principals esculls que té una administració en aquest sentit i quines opcions donen a Reprogir?
El tema de la seguretat és molt important. Des de fa molt temps estem treballant amb HP per conscienciar els clients que la seguretat en els equips d’impressió és tan important com la dels PC’s i servidors, ja que avui en dia un equip d’impressió funciona pràcticament igual que un ordinador. És aquí on els nostres equips són molt potents, ja que incorporen de sèrie les millors opcions en seguretat. Mitjançant les solucions podem millorar encara més tota la seguretat que porten els equips per defecte, i així evitar els temuts atacs informàtics, virus, malwares...

També és molt important tenir en compte la seguretat dels documents i la seva confidencialitat, per això també disposem de solucions d’impressió retinguda i alliberada mitjançant codis o targetes de proximitat, per evitar així el robatori de documents.

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top