ENTREVISTA A ALEX ACOSTA

ENTREVISTA A ALEX ACOSTA

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN

"Els ajuntaments busquen vehicles polivalents petits que puguin tenir opcions de carrossats, que puguin accedir llocs de el nucli urbà amb carrers estrets, de fàcil manteniment i reparacions, i amb una bona relació qualitat-preu."

Sobre Envirocat Bcn: Empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

- El model K01He és un dels vehicles més destacats d’Envirocat Bcn

Efectivament, és un dels vehicles més econòmics del mercat i amb un cost de manteniment baixíssim. Estem parlant que el cost de càrrega pot arribar només 1 €.

Es tracta d’un vehicle Pick-Up, 100% elèctric, molt compacte que impacta pel seu volum de càrrega. El vehicle Pick Up K01 He arriba a 65 Km/h i té una autonomia de 120 km.

Disposa de bateries de liti, LiFePO4, una tecnologia que es caracteritza per una major durabilitat, major potència i per ser molt més segures que les bateries més comunes de LiCoO2. Només li cal un endoll estàndard per fer una carrega ràpida en 4 hores. Té 1000 kg de càrrega útil, aquest punt és altament diferencial respectes altres marques del mercat perquè el dota de gran capacitat de càrrega. A més, disposa d’una bona direcció assistida i d’un reduït diàmetre de gir. La cabina és més espaiosa i confortable que la d’altres vehicles similars. És un vehicle molt còmode gràcies a la seva suspensió i  segur.  

La K01HE és un dels millor vehicles Pick-Up del seu sector per la seva gran relació qualitat-preu. Per això moltes empreses de serveis municipals opten per aquest model, com Jarfel o Grupo Sifu a qui acabem de fer dues entregues també a Balears i Figueras.


- Hi ha qui també opta pels models de gas natural o gas GLP

Així és, de fet a Castelldefels mateix s’han decidit per 5 models de GNC perquè disposen d’una estació de servei de GNC i depenen del servei i de les característiques en zones aerogràfiques on els vehicles elèctrics no són suficientment eficients.

Altres ajuntaments com Cabrils o Martorell han optat per GLP.


-Detecten un canvi de mentalitat per part dels Ajuntaments cap a la mobilitat sostenible a nivell de vehicles industrials?

Cada cop més. Qui està fent una gran aposta per aquest tipus de vehicles són sobretot Barcelona i les ciutats de l’Àrea Metropolitana.


-Què busquen els ajuntaments en un vehicle industrial?

Normalment, vehicles polivalents petits que puguin tenir opcions de carrossats, que puguin accedir llocs del nucli urbà amb carrers estrets i vehicles senzills, que tinguin un fàcil manteniment i reparacions, i que tinguin una bona relació qualitat-preu.


-Empreses de Serveis també són un dels principals clients d’Envirocat Bcn

Sí. Treballem amb moltes empreses de serveis, com ara Grupo Sifu, Acciona, Sersa, Valoriza, Sorigué, Urbaser, Fomento, Ferrovial... etc. Urbaser, per exemple, ens acaba d’incorporar a la seva flota dues hidronetejadores d’alta pressió.

També s’han fet subministraments de vehicles DFSK a diferents Ajuntaments com: Ajuntament de Barcelona, Martorell, Piera, St. Sadurní d’Anoia, Begues, Castelldefels, Cabrils, Teià, Premià de Dalt, Pont d’ Armentera, etc.......


-Quan veiem el seu catàleg de vehicles observem una àmplia gama de solucions per a les diferents tasques municipals

Disposem de diversos models de carrossats per cobrir diferents necessitats, pick up, furgonetes, eco garden, recol·lectors, equips d’alta pressió, plataforma aèria, grua auto carregant, etc.


-Quina garantia donen als seus vehicles?

Una garantia de 2 anys i de 4 en el cas dels vehicles policials.


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top