ENTREVISTA A DAVID GONZÁLEZ

ENTREVISTA A DAVID GONZÁLEZ

CEO A GRUP JOAN

“Actualment comptem amb més de 6000 referencies catalogades”

Sobre Distribuidora Joan: amb més de 35 anys d’experiència, és una de les principals empreses  en sector de la fabricació, distribució i comercialització de productes per a l’equipament, neteja, higiene i manteniment del sector HORECA, Indústria i col·lectivitats.

 

Els Ajuntaments, administracions i empreses en general compren habitualment una gran varietat de productes i moltes vegades no tenen el temps de buscar referències, opcions,...és llavors quan tenir al costat un gran distribuïdor de confiança soluciona el dia a dia amb una resposta ràpida i eficaç.

Avui parlem amb un dels grans distribuïdors que hi ha a Catalunya en matèria de cel·lulosa i articles d’un sol ús, productes químics específics, neteja i seguretat, serveis d’hostaleria, equipaments  HORECA i col·lectivitats, gestió de residus, transport de materials, etc.
 

- Distribuidora Joan és un dels subministradors per al canal HORECA referents dins del panorama empresarial del nostre país, però també subministren a moltes administracions oi?

Sí, en  aquest moment donem servei a molts Ajuntaments i administracions, alguns d’ells  adjudicats via licitació. Busquem la satisfacció i tranquil•litat dels nostres clients oferint productes de qualitat , amb els millors mitjans i professionals i vetllant sempre per una  gestió impecable.
 

- Parlar de quins productes comercialitza és gairebé impossible amb el miler de referències que tenen, de quantes estem parlant?

Actualment comptem amb més de 6000 referencies catalogades. No obstant, el nostre objectiu és sempre donar un bon servei als nostres clients i per aquest motiu estem en continua innovació buscant i/o fabricant nous articles que puguin ser del seu interès.


- Serveixen a qualsevol punt de Catalunya?

Sí, la ubicació dels nostres magatzems, juntament amb una àmplia flota de vehicles ens permeten cobrir satisfactòriament les necessitats dels nostres clients reduint  al mínim els períodes de lliurament en tot el territori nacional.


- Una part dels seus productes són fabricats i una altra comercialitzats. Concretament vostès fabriquen productes de cel·lulosa per l’hostaleria i la higiene. Quins tipus de productes?

Com a fabricants estem especialitzats en productes de cel·lulosa: tovallons i tovalloletes principalment. Contem amb una extensa gama de productes de cel·lulosa taula, bany i industrial.  L’elevat volum de compra de matèria prima i  la maquinària de la qual disposem ens permeten optimitzar al màxim els processos de producció, i d’aquesta manera, oferir preus molt competitius als nostres clients.


- A nivell de comercialitzats tenen la distribució de grans multinacionals, no?


Distribuidora Joan som Màster Distribuïdors de grans marques  com Rubbermaid, una de les empreses més potents a nivell d’equipament i productes per al sector empresarial.

A més ,tenim acords preferencials de col·laboració amb altres fabricants per poder donar sempre als nostres clients la millor relació qualitat/preu.


- També comercialitzen productes d’equipament, especialment interessants per Ajuntaments

Sí,  distribuïm una gran quantitat d’articles que poden ser d’interès per als Ajuntaments: començant per tot el material de gestió de residus com papereres, contenidors; material de neteja com carros o articles com baietes, cubells, pals de fregar; productes químics específics tant a nivell industrial com de higiene personal, material de seguretat com senyals, barreres;  molts d’altres articles d’equipament com dispensadors de cel·lulosa, dispensadors de sabó, assecadors d’aire i altres complements de bany, taquilles, paraigüers, taules canvia-bolquers, estoretes; i molts més.

Compromesos amb el medi ambient, Distribuidora Joan conta també  amb una gama de productes ecològics ( cel·luloses, productes químics  biodegradables d’origen vegetal,...).

També tenim una marca pròpia: Plus-Tik,  a través de la qual comercialitzem un gran nombre de productes pensats per ajudar al reciclatge i la cura del nostre planeta.
 

- Si un Ajuntament els vol tenir a mà en un moment determinat, disposen de botiga on-line per realitzar les comandes ràpidament?

Sí i tant, disposem de venda on-line perquè els nostres clients puguin realitzar directament les comandes si així ho prefereixen.

Els ajuntaments o empreses amb les que treballem de forma continuada, tenen la seva plantilla personalitzada amb preus i productes que consumeixen habitualment,... tota la gestió es pot fer on-line de manera molt senzilla.
 

- I si es prefereix un contacte personal?

Som una empresa familiar que ha crescut de la mà del client de proximitat. Per molt que les noves tecnologies ens puguin ajudar, el tracte personalitzat acostuma  a ser la clau per entendre la necessitat del client i donar-li  la solució. Es per això que comptem amb  un equip  de professionals sempre al servei dels nostres clients per assessorar-los i ajudar-los amb el que puguin necessitar.


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top