ENTREVISTA A JOAN LLEAL

ENTREVISTA A JOAN LLEAL

RESPONSABLE DE PROMOCIÓ DE LA PRESCRIPCIÓ A MAPEI

"Estudiem amb els tècnics i amb el cap de la brigada, els problemes que habitualment se'ls presenten en el seu dia a dia. A partir d'aquí mirem de fer aplicacions reals que realitzem conjuntament entre els operaris de la brigada al costat del nostre monitor, assegurant-nos que coneguin a fons la correcta manipulació dels productes"

Sobre Mapei Spain, S.A.: Mapei és el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció. Té 17 línies de producte que cobreixen totes les fases de qualsevol obra, ja sigui en edificació o obra civil. També ofereix nombrosos serveis destinats al projectista com: Informació Tècnica, Banc de Preus, Biblioteca BIM de sistemes Mapei, Oficina Tècnica i Assistència Tècnica.

- Com definiria la prescripció a MAPEI?

La Promoció de la Prescripció a Mapei es regeix per l'ètica i la transparència, dos dels principis d'actuació irrenunciables per a la nostra organització. Ens comuniquem de manera oberta amb tots aquells amb els que ens relacionem, els informem de la composició, les aplicacions, els avantatges i els certificats amb què compten les nostres solucions i ens posem al seu servei, perquè sabem que l'última paraula sempre és seva.
Creiem que una recomanació responsable, ha de promoure el diàleg entre tots els professionals implicats, oferir la informació més completa, veraç i objectiva possible. A més, apostem per l'establiment de relacions estables. Aquest respecte pel prescriptor, al qual acompanyem en la concepció i l'execució d'una obra, ens obliga a no discriminar-per cap motiu.


- Els tècnics i projectistes, tenen un ampli ventall de fabricants als quals acudir, perquè creu que van a MAPEI?

Estem convençuts que si ens trien com la seva marca de referència és perquè, després d'un quart de segle operant al nostre país, ens hem llaurat una imatge de companyia honesta, rigorosa i de confiança, valors que conformen l'ADN de la nostra organització i que hem volgut plasmar en la campanya "Compromís amb la transparència". En ella recollim els punts que, sota el nostre punt de vista, conformen una prescripció responsable:

• Transparència. Ens esforcem a aportar llum al llarg de tota la cadena de valor, promovent el diàleg entre tots els professionals implicats.
• Honradesa. Si se'ns demana informació, som honrats i reconeixem clarament quan no disposem d'una solució d'acord al que demandat. No tot s'hi val.
• Rigor. La informació que subministrem als prescriptors ha de ser el més completa, veraç i objectiva possible.
• Vocació de servei. Com a fabricants, ens devem als prescriptors, als que hem d'acompanyar en la presa de decisions, així com anticipar-nos a les seves necessitats futures.
• Respecte absolut per la figura del prescriptor, que és l'expert al qual acompanyem en la concepció del projecte i l'execució de l'obra.
• No discriminació dels prescriptors en funció del seu volum de facturació, de la mida de l'estudi o del prestigi que tinguin.
• Sostenibilitat, entesa com a respecte al medi ambient i com a contribució dels nostres productes i sistemes a la salut d'instal·ladors i usuaris. Les nostres solucions sempre van orientades a la durabilitat de les intervencions.

- Quines solucions de Mapei podrien interessar a un tècnic municipal?

La veritat és que la gamma de solucions que li podem oferir és completíssima ja que tenim 17 línies de producte que cobreixen totes les fases de qualsevol obra, ja sigui en edificació com en obra civil. Per resumir-ho breument, tenim una àmplia gamma de productes per al manteniment urbà, ja sigui per a la conservació dels carrers, amb una gamma de morters especials per realitzar paviments arquitectònics, com per a la fixació d'arquetes i pilons, o la protecció anti-corrosiva de fanals i mobiliari urbà, en aquest sentit, col•laborem estretament amb les brigades municipals de manteniment. Una altra gamma molt demandada és la nostra línia de paviments d'oci i esportius, en la qual entrarien els revestiments per carrils bici, senyalització en parcs infantils, o la realització de pistes poliesportives, en aquest àmbit col·laborem estretament amb els departaments de manteniment d'instal·lacions esportives aportant solucions per al manteniment de piscines, renovació de pistes, etc.


- En què consisteix la formació pràctica que realitzen per brigades municipals des del departament d'aplicacions?

En primer lloc, vam estudiar amb els tècnics i amb el cap de la brigada, els problemes que habitualment se'ls presenten en el seu dia a dia. A partir d'aquí mirem de fer aplicacions reals que vam realitzar conjuntament entre els operaris de la brigada al costat del nostre monitor, assegurant-nos que coneguin a fons la correcta manipulació dels productes. Totes les formacions que realitzem s'estudien i preparen a mida.


- Com col·labora l'Oficina tècnica amb els tècnics municipals?

Amb l'afany de millorar i ampliar el servei que donem als projectistes, hem creat una oficina tècnica que ens permet donar un servei molt complet als tècnics que ens ho sol·liciten, realitzant documents de suport de tot tipus com, per exemple:

• Especificacions tècniques i recomanacions de productes.
• Memòries descriptives.
• Detalls constructius.
• Plecs de condicions tècniques.
• Plans de punts d'inspecció.

L'Oficina Tècnica també s'encarrega de tenir al dia les especificacions dels diferents Bancs de preus en els quals estem presents: Banc de ITeC, Preu Centre, Cype o Presto. A part disposem d'uns 30 sistemes en plataforma BIM.
 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top