ENTREVISTA A PABLO HERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

ENTREVISTA A PABLO HERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

MANAGING DIRECTOR IBERIA / DIRECTOR GERENT MARKETS & SALES EUROPE A AEBI SCHMIDT GROUP

“El lliurament de recanvis es duu a terme directament des del nostre magatzem central al client en 24 - 48 hores sense costos d'enviament addicionals”

Sobre AEBI SCHMIDT GROUP: proveïdor líder de solucions innovadores per a la neteja viària, manteniment de carreteres i aeroports.

- Qui és Aebi Schmidt a nivell mundial?

El Grup Aebi Schmidt és una multinacional líder en la fabricació i venda de productes tecnològicament innovadors així com en la prestació de diversos serveis. Les principals línies de negoci de l'empresa són la producció i comercialització d’escombradores de neteja viària, equips de manteniment hivernal i aeroports. A més estem treballant el sector agrícola i el forestal, amb grans expectatives de creixement i desenvolupament. El grup compta a més amb un potent departament de consultoria situat a Holanda que ens permet assessorar als nostres clients per optimitzar els seus serveis. Aebi Schmidt compta amb una plantilla de més de 2.000 empleats i diverses fàbriques distribuïdes en diferents països: Suïssa, Alemanya, els Països Baixos, Noruega, Polònia i 3 factories a EUA.

Les nostres dècades d'àmplia experiència fan que Aebi Schmidt sigui una empresa fiable i competent per a clients de tot el món.

Col·laborem estretament amb els nostres clients, tant municipals com privats per aportar-solucions concretes i innovadores a les seves necessitats.


- Aebi és empresa adjudicatària d'ACM per dos tipus d’escombradores. ¿Què va valorar aquest ens per seleccionar-los?

L’ACM va valorar tant les característiques tècniques de les escombradores, sent aquestes les més idònies per als ajuntaments, com la fiabilitat contrastada dels nostres productes.

El servei postvenda és un altre punt que es va valorar molt positivament, ja que Aebi Schmidt atorga molta importància a donar un molt bon servei al client durant tota la vida útil dels equips que lliurem.

Un altre punt amb molt de pes en la valoració va ser l'econòmic. El fet de ser fabricants directes i no distribuïdors, ens permet una política de preus competitius per a un producte de molt alta qualitat.


- Què destacaria de les escombradores Swingo 200+ i CG500?

Les escombradores Swingo 200+ i CG500 representen els valors de Aebi Schmidt: fiabilitat, robustesa, tecnologia, eficiència i compromís amb el medi ambient.
Aquests són algunes de les característiques dels nostres equips:

Escombradora Swingo 200+

Tecnologia

• Eficient i silenciós motor dièsel Euro6C o EuroMot
• Sistema de reciclatge d'aigua proporcionant un gran estalvi
• Direcció selectiva en l'eix davanter i posterior, permetent maniobres de gir en espais extremadament reduïts
• Certificat PM-2.5 Captura òptima de partícules i pols fina
• El sistema d'humectació d'aigua i el sistema de recirculació d'aigua permeten un estalvi aigua

Ergonomia i Confort

• Cabina insonoritzada i òptima visibilitat total per treballar amb seguretat en zones de trànsit
• Excel·lent visió de raspalls i unitat d'aspiració per a maximitzar el control de les operacions
• Pedals ergonòmics per facilitar la conducció
• Seient pneumàtic
• Columna de direcció ajustable en alçada i profunditat
• Tots els instruments de control accessibles i ergonòmics
• Boca HS d'aspiració d'alta capacitat permetent un estalvi de combustible del 15%
• Disposa de diferents Opcionals: Fulla llevaneus, manegot d'aspiració, Kit d'alta pressió, Sistema de legionel·la

Tecnologia d'escombrat

Sistema de dos o tres raspalls
• Control independent dels raspalls de fàcil operativitat usant.
• El sistema de dos raspalls és totalment independent en amplada, inclinació i pressió a terraEscombradora CG500

Tecnologia

• Eficient, silenciós motor Euro 6C 6-cilindres
• Accionament hidrostàtic amb sistema Eco-Drive d'estalvi de combustible
• Certificat PM-2.5 Captura òptima de partícules i pols fina

Equipament

• Dos o Tres raspalls de 900 mm
• Possibilitat de descàrrega en altura amb placa ejectora
• Cabina insonoritzada i òptima visibilitat total per treballar amb seguretat en totes les zones de treball
• Excel·lent visió de raspalls i unitat d'aspiració per a maximitzar el control de les operacions del conductor
• Pedals ergonòmics per facilitar la conducció
• Seient pneumàtic
• Tots els instruments de control accessibles
• Sistema Eco-Drive d'estalvi de combustible

Tecnologia d'escombrat

Sistema de dos o tres raspalls
• Raspalls de 900 mm Ø
• Control independent dels raspalls de fàcil operativitat
• Controls integrats a la porta de l'operari de forma ergonòmica
• Boca d'aspiració optimitzada guiada per rodes castores
• Sistema d'ajust automàtic de raspalls amb la boca d'aspiracióCom a prova de la nostra solvència tècnica, els indiquem alguns dels ajuntaments que han confiat en la compra dels nostres equips mitjançant l'ACM: Aj. Altafulla, Aj. Terrassa (ECO-EQUIP), Aj. Piera, Aj. Sant Feliu de Codines, Aj. de l'Aldea, Aj. Santa Margarida de Montbui, Aj. de Tremp, Aj. de Masquefa, Aj. Sant Esteve de Palautordera, Aj. Vandellòs-Hospitalet de l'Infant, Aj. Sant Martí Sarroca, Aj. d'Esparreguera, Aj. Guissona, Aj. Sant Llorenç d'Hortons, Aj. Sant Sadurní d'Anoia, Aj. de Valldoreix, Aj. Molins de Rei, Aj. Castellbisbal, Aj. Granollers etc...


- Tenen també escombradores elèctriques?

Per descomptat, el canvi climàtic és una realitat i les mesures que s'adopten a nivell mundial van encaminades a reduir, per exemple, les emissions de gasos contaminants. El mercat que ens ocupa ha de, precisament, donar exemple en aquest aspecte ja que diàriament milers de vehicles surten als carrers a netejar-los.

El grup Aebi Schmidt com a líder mundial en el segment de neteja viària i preocupat per la conservació del Medi Ambient, disposa de l’escombradora elèctrica E-Swingo, sent un equip que ofereix les mateixes característiques que la de combustió però sent 100% elèctrica.


- Els ajuntaments compren una escombradora un cop però la seva vida útil és de molts anys amb la qual cosa han de conviure amb el servei post venda. Com és el seu servei a nivell de preu i temps de recepció de recanvis?

Un servei post venda de primer nivell no seria possible sense una gestió eficient de recanvis. Això significa per a nosaltres, no només tenir sempre disponibles tots els recanvis, sinó també poder identificar-los immediatament i transportar-los ràpidament a una zona específica a través dels nostres canals de distribució.

Per assegurar un ràpid lliurament, fem servir el nostre magatzem central i centre logístic situat a Laatzen - Alemanya (el nostre "Amazon central"), a més de magatzems addicionals prop de cada client. El lliurament de recanvis es duu a terme directament des de l'esmentat magatzem central al client en 24 - 48 hores sense costos d'enviament addicionals.

Per evitar temps d'inactivitat addicionals, cada recanvi és revisat a consciència abans de l'enviament. Així ens assegurem que el client obtingui el major rendiment possible a la seva inversió.

A Catalunya, per exemple, disposem d'una àmplia xarxa de tallers oficials donant un servei proper, ràpid i qualificat. Aebi Schmidt s'encarrega periòdicament de formar a tots els seus empleats i col·laboradors per garantir la millor atenció.


- Aviat arriba l'hivern i amb ell les nevades. Aebi també disposa de productes per a la neu, cert?

Exacte, Aebi Schmidt ofereix una àmplia gamma d'equips i productes per a Manteniment Hivernal: Carreteres, Ajuntaments, Aeroports, ferroviari, entre d'altres.

La Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona porta confiant en Aebi Schmidt més de 20 anys dotant a la seva flota d'equips de vialitat hivernal amb les nostres falques, fulles, escampadors, tant de sal com de salmorra i turbo fresadores.

 

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top