ENTREVISTA A RAFAEL DAVID PÉREZ

ENTREVISTA A RAFAEL DAVID PÉREZ

WOODEN & RESILIENT FLOORING PRODUCT SPECIALIST

"Els nostres departaments de Prescripció i Oficina Tècnica elaboren tota mena de propostes i solucions personalitzades amb total col·laboració amb els tècnics i arquitectes del mateix Ajuntament"
Sobre Mapei Wooden & Resilient Flooring Product: Gamma completa i innovadora de productes per a paviments de fusta i paviment lleuger.

-Quin és el seu àmbit d’assessorament en quan als productes Mapei?

El nostre rol és proporcionar suport per mitjà de l’experiència amb els productes Mapei i formem un equip que, de forma transversal, dona suport a  tota la xarxa comercial; juntament amb el nostre Departament de Prescripció, Oficina Tècnica i el Departament d'Assistència Tècnica realitzem recomanacions de producte, formacions, tant internes com externes (clients, aplicadors, etc.), suport telefònic i altres tasques relacionades amb els productes de la nostra responsabilitat.


-Mapei disposa d’una gamma molt completa de solucions tècniques dedicades al món de l'esport. Pel que fa a usos interiors, que són la seva especialitat, quines destacaria.

Destacaria tots aquells que són necessaris per a la completa i correcta execució d'una superfície esportiva, units a l'àmplia experiència de Mapei, com: primers, barreres contra la humitat, reparadors, nivellants i adhesius, amb l'única excepció del material a instal·lar, ja sigui fusta, linoli, PVC, goma, etc.


- A nivell de paviments esportius de fusta quins tipus de materials s’estan utilitzant actualment per la renovació de canxes esportives i protecció de paviments?

Disposem de tractaments en base poliuretánica a l'aigua, respectuosos amb el medi ambient i segurs per als aplicadors, com Ultracoat Sport System. Ultracoat Sport System configura una sèrie de productes per la restauració o rehabilitació de paviments esportius de fusta. Ultracoat Sport System compleix la normativa europea de superfícies esportives d'interior i està certificat per FIBA.


- I per paviments de PVC?

Per als paviments i revestiments de PVC disposem també de sistemes per a cobrir qualsevol tipus d'instal·lació, ja sigui en ambients industrials amb el nostre Adesilex G19, comercials o residencials, entorns humits industrials (banys, cuines, etc.) o en l'hoteleria, on amb el nostre Shower System és possible rehabilitar un bany complet, de manera segura, i amb gruixos de tan sols 2,5 mm aprox.


- A banda de solucions per equipaments esportius, tenen solucions per escoles, museus, sales de reunions, biblioteques… quines?

Ja es tracte de solucions adherides totalment o únicament instal·lades amb fixadors de Mapei. Disposem d'adhesius i fixadors d'alta tenacitat i estabilitat dintre de la família Ultrabond que, conjuntament als nostres productes d'anivellació de la família Ultraplan proporcionen una superfície perfecta per la instal·lació d'aquests materials. Cal assenyalar el nostre adhesiu Ultrabond Eco 4 LVT, de la línia 4 LVT, específicament dissenyat per a la instal·lació de LVT, ja que té una gran capacitat de bloqueig de juntes.


- I per quan cal una execució ràpida, quins materials són els més adequats?

Tota la gama de productes Fast Track està desenvolupada per l’execució de treballs amb temps molt reduïts. Es tracte de barreres de vapor amb Eco Prim PU 1k Turbo, de productes anivelladors com Ultraplan Fast Track, secs en tan sols 2 hores, d’adhesius com Ultrabond Eco Fast Track transitable en 1 hora, o inclús de la realització de suports fins 6 cm secs en tan sol 1 dia amb Mapecem Pronto amb altes resistències a compressió.


- Què és el que més valora un Ajuntament de Mapei?

Sense cap dubte la col·laboració que ofereixen els nostres departaments de Prescripció i Oficina Tècnica. Des d'ells s'elaboren tota mena de propostes i solucions personalitzades amb total col·laboració amb els tècnics i Arquitectes del mateix Ajuntament.


- Quines certificacions compleixen?

Els productes Mapei disposen de totes les certificacions que exigeixen les distintes normatives europees i des del Departament d'Assistència Tècnica es gestiona tota la informació relativa al marcat mediambiental i la documentació que pugui necessitar-se.


- Mapei té en el seu ADN un caràcter innovador, això fa que algunes aplicacions siguin força prematures. Com les donen a conèixer?

Mitjançant la nostra revista Realidad Mapei, de la nostra web i dels canals de comunicació de la companyia. Igualment, el nostre Product Manager, després de seleccionar aquells productes que precisa el mercat nacional, facilita la informació dels nous productes a la xarxa comercial que, de manera detallada i personalitzada, comunica als clients i altres parts interessades el nou sistema o producte.


- Ens podria dir algunes instal·lacions emblemàtiques que hagin realitzat?

•    La Granadilla (Badajoz)
•    Jose Manuel Calderón (Villanueva de la Serena - Badajoz)
•    Pavelló 1er d’Octubre (Balaguer – Lleida)
•    Poliesportiu Francisco Laporta (Alcoi – Alacant)
•    Centro comercial Nervión Plaza (Sevilla)

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top