ENTREVISTA A VICENT SOLÉ

ENTREVISTA A VICENT SOLÉ

GERENT DE VICENT SOLÉ MOBILIARI

“L'experiència i l'especialització permet a Vicent Solé Mobiliari abastar la totalitat d’un projecte de mobiliari”

Sobre Vicent Solé Mobiliari: Empresa amb 50 anys de trajectòria en tot tipus de mobiliari per obra pública i privada.

- Quan va néixer Vicent Solé Mobiliari? 

Vicent Solé Mobiliari va néixer al 1965. Ja fa 58 anys que estem al mercat i hem anat evolucionant al llarg de tots aquests anys.


- Quin és el seu àmbit d’especialització? 

Treballem àmbits tan específics i diferenciats com sales d’actes, biblioteques, teatres, llars d’infants, geriàtrics, ambulatoris, oficines, restaurants, parcs infantils o mobiliari urbà. 


- Vostès abasten la totalitat de qualsevol projecte. Que inclou aquest servei integral?

L’experiència i la especialització permet a Vicent Solé Mobiliari abastar la totalitat d’un projecte de mobiliari. Partint des del plantejament conceptual i arribant fins la execució material. Pensar cada espai en funció de les seves necessitats, transformar-lo en funció dels seus usos. 


- Com estudien els espais concrets que han de moblar? 

Estudiem les necessitats del client. Pensem en el seu espai, els usuaris i el que hi han de desenvolupar. Fem un plantejament global d’interiorisme adaptat a la especificitat de cada àmbit on els usuaris puguin interactuar de forma òptima, eficaç i agradable.

Per exemple, en un espai d’oficines no només posem mobles sinó que estudiem com optimitzar l’espai de treball, com fer-lo més funcional, com serà millor facilitar el treball en equip. O per exemple quan hem d’equipar una Llar d’Infants o escoles tenim molt en ment que han de ser espais per créixer impulsant la curiositat per aprendre divertint-se, experimentant, reflexionant... pensem que han de ser espais per conviure i comunicar-se i això ens marca les distribucions i propostes.


- A nivell de mobiliari urbà vostès han apostat fort pel plàstic reciclat. Quines avantatges pot tenir per un ajuntament aquest tipus de material?

Efectivament nosaltres apostem molt pel plàstic reciclat, de fet, comercialitzem mobiliari urbà fabricat a partir dels residus de plàstic (fem bancs, tanques, passeres, etc.). Aquest mobiliari és més sostenible i no requereix manteniment, cosa que és molt ben valorada pels ajuntaments. Aquest material, a diferència de la fusta o l’acer, no es veu afectat pel pas del temps ni per les condicions meteorològiques. A més, és més econòmic i lleuger.

Aquest tipus de producte el fem a través d’una altra empresa del grup, que és Alquienvas. Com empresa apostem per l’economia circular i elaborem materials sostenibles i útils per a la societat a partir d’un residu aprofitat que d’altra manera aniria a incineradores i abocadors.


- Com dissenyen el projectes?

L’equip de disseny de Vicent Solé Mobiliari projectem sobre l’espai buscant colors i textures, jugant amb la llum, triant mobiliari. Busquem solucions òptimes i econòmiques per a cada àmbit tot prioritzant les premisses concretes del client.


- S’encarreguen del muntatge també?

Sí fem el transport i muntatge amb personal propi que ens garanteix una col·locació professional amb atenció als petits detalls.


- Tenen algun servei de manteniment?

Sí, una vegada hem realitzat el projecte, l’equip tècnic de Vicent Solé Mobiliari garanteix el seu manteniment amb un precís i resolutiu servei post-venda. 


- Quines instal·lacions de referència podem veure de Vicent Solé Mobiliari?

Podeu veure tot tipus d’instal·lacions, des de mobiliari per al Servei de Biblioteques, que és un organisme que depèn del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que treballa per al desenvolupament de les biblioteques públiques de Catalunya; a equipaments de mobiliari i tèxtils per a parcs de bombers com el de Balaguer, per exemple; mobiliari urbà i jocs infantils de plàstic reciclat a Bellcaire d’Urgell; mobiliari d’oficines per a Prefectures de policia local com la de Torrelles de Llobregat; mobiliari i bancs de vestidors per equipaments esportius a l’Ajuntament de Cervera; o jocs biosaludables a Sant Joan de Déu. 

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top