ENTREVISTA A VICENT SOLÉ

ENTREVISTA A VICENT SOLÉ

GERENTE DE VICENT SOLÉ MOBILIARI

“Vàrem donar un pas cap al sector de l’administració, dedicant-nos al subministrament integral de mobiliari per a l’obra pública i també privada”


Sobre VICENT SOLÉ MOBILIARI:  Especialistes en mobiliari d’equipaments amb servei integral d’assessorament, disseny, subministrament i muntatge.

- Quan va néixer Vicent Solé Mobiliari i com ha anat evolucionant?

Va néixer l´any 1964 venent mobiliari per la llar. L´any 2000 tot i mantenint l´arrel, vàrem donar un pas cap al sector de l’administració, dedicant-nos al subministrament integral de mobiliari per a l’obra pública i també privada.


- A nivell institucional quins són els principals equipaments que subministren?

Estem equipant molta diversitat d’equipaments com: geriàtrics, hospitals, centres mèdics, escoles bressol, tanatoris, oficines,  biblioteques, albergs, parcs infantils, mobiliari urbà, parcs verds, platges, etc.


- Quan un ens públic es planteja l’adquisició de mobiliari per determinats equipaments, quines característiques hauria de tenir presents?

Avui dia les certificacions i homologacions del producte són el que millor pot garantir una bona fiabilitat del material. A la nostra empresa, concretament, tenim un producte molt interessant que és el plàstic reciclat. Disposem d’un ampli ventall de referències que poden abastar molts sectors com: administració, construcció , indústria, agricultura, etc. El client s’hauria de plantejar, a l’hora de la compra, exigir els certificats mediambientals i de qualitat del producte ja que es tracta d’un material que procedeix del residu plàstic i és inalterable en el temps.


- Amb la pandèmia s’han hagut de reinventar o oferir altres games de productes?

Sí, hem hagut de crear un catàleg específic per la protecció de la COVID com: mampares, dispensadors de gel, papereres,  senyalització, etc., que  ens ajudat a sobreviure aquesta crisi.


- Què és el que més aprecien els seus clients del servei integral que ofereixen?

El que més aprecien és el tracte personal  i de proximitat que tenim amb ells. Ens adaptem a les seves necessitats sent flexibles als seus objectius, al mateix temps que podem oferir una àmplia gama de productes amb un preu competitiu, donem el servei de “claus en ma”.


- Després de 40 anys, cap a on vol continuar creixent Vicent Solé Mobiliari?

Volem continuar amb la mateixa política d´empresa. Comercialment volem expandir-nos territorialment, i  en quant a producte,  sempre innovant i oferint  noves tendències per estar a l’avantguarda de la qualitat i el disseny.


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top