ENTREVISTA A VÍCTOR VÁZQUEZ MONDÉJAR

ENTREVISTA A VÍCTOR VÁZQUEZ MONDÉJAR

 

GERENT DE COEMVA

 

"Els jocs dels correcans estan dissenyats i avalats per experts veterinaris i personal especialitzat en la cura dels gossos"

Sobre Coemva: Especialistes en fusteria d'exterior des de fa més de 35 anys. Últimament estan potenciant jocs per als gossos i altres elements molt vinculats a les necessitats dels ajuntaments.

 

L’espai públic és un lloc per compartir i conviure tant persones com animals de companyia. Aconseguir una bona convivència és una de les feines que tots els ajuntaments tenen. Molts ajuntaments promouen campanyes de civisme i també potencien àrees de joc o espais reservats per a les seves necessitats. Avui parlem amb COEMVA una empresa especialista en fusteria exterior que ha vist una possibilitat de mercat en cobrir aquestes necessitats.


-Coemva té una llarga trajectòria al mercat, quan va començar?

COEMVA va començar fa més de 35 anys, concretament al 1980. Sempre hem tingut una gran capacitat innovadora incorporant la fusta a totes les necessitats de mercat, tant per a Obra pública com privada aconseguint ser pioners en aquesta especialitat. Al llarg de tots aquests anys hem mirat de fer el nostre treball amb la mateixa il·usió que la que ens mostren els nostres clients al demanar-nos ajuda amb els seus projectes.
 

-Com va sorgir la idea de fer elements de joc pels cans?

A causa de la nostra experiència en la fabricació de mobiliari urbà i adequació d'espais d'exterior, una important  empresa del sector d'alimentació per a animals domèstics, ens va encarregar condicionar en les seves instal•lacions un gran espai a l'aire lliure, limitant amb tanques opaques, i instal·ant diferents elements ideats per a la relació, relaxació i exercitació física de cans.
 

-Llavors les mampares i rampes que fan estan estudiades per un exercici adequat dels gossos

Efectivament, els jocs dels correcans estan dissenyats i avalats per experts veterinaris i personal especialitzat en la cura dels cans.
 

-I aleshores varen pensar en produir-ho de forma estandaritzada

Per tal d’aconseguir  un bon molt preu, vàrem optar per estandaritzar la producció.
 

- També fabriquen les tanques per aquestes àrees

Sí, de fet som especialistes en fusteria d’exterior i fem tanques per correcans i pipicans.
 

-Però Coemva fabrica molts altres productes de cara als ajuntaments

Si, és clar, per exemple les nostres tanques per a parcs infantils ja són un clàssic a molts parcs de Catalunya;  jardineres; pèrgoles; camins de fusta; Mobiliari urbà: Bancs, papereres, paviments, tancaments per a contenidors de residus...; també executem qualsevol projecte a mida.
 

-Vostès que fa tants anys que tracten amb fusta, quin valor li donen a aquest material?

La fusta és un valor en alça, el material amb més possibilitats de futur. Arquitectes, dissenyadors i enginyers aposten per la fusta sostenible. A diferència d'altres materials la fusta és un material natural, ecològic, càlid, resistent i durable.


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top