ENTREVISTA A LLUIS DIAZ

ENTREVISTA A LLUIS DIAZ

CEO NEBULIZERAIR

“Tenim un estudi realitzat a la ciutat de Bolònia on es va aplicar Pureti® a diferents carrers i el nivell de contaminació es va reduir d´entre un 8 i un 17%”


Sobre NEBULIZERAIR S.L.:  Aplicadors oficials de Pureti®, tecnologia innovadora de purificació de l’aire i control de la contaminació de l’ambient.

- Nebulizerair forma part d’un grup d’empreses amb més de 20 anys d’experiència en nebulitzacions, quins han estat els principals serveis que han ofert fins ara?

Hem desenvolupat diferents sistemes per empreses amb necessitats específiques. Per l´empresa Ford España es va desenvolupar un sistema de nebulització de protector solar pels treballadors. També, per Mémora i Áltima, un sistema per aplicar maquillatge nebulitzat als difunts. Per l´empresa Cervic de mobiliari urbà vam nebulitzar desinfectants sobre els seus productes. Entre d´altres que no podem mencionar pels contractes de confidencialitat que tenim signats.


- Des de fa poc s’han convertit en aplicadors oficials de Pureti®, per qui no ho conegui, en què consisteix la tecnologia Pureti®?

Pureti® és un producte fotocatalític transparent que s´aplica nebulitzat sobre qualsevol superfície, quant li arriben els rajos UVA del sol (poden ser artificials) reacciona químicament eliminant els contaminats nox i sox i els components orgànics volàtils en agents ionitzants que són desinfectants molt potents els quals també eliminen virus i bactèries. També té un poder autonetejant de les superfícies on s´ha aplicat.


- De fet, la tecnologia fotocatalítica de Pureti® ha estat reconeguda com una de les 10 tecnologies més disruptives dels propers 60 anys en la Unió Europea pel programa Horizon 2020…

Pureti® va estar guanyador  en el programa iSCAPE de la unió europea per la seves propietats en l’eliminació de contaminants.


- Les ciutats, cada cop més, estan aplicant polítiques actives i passives per millorar la qualitat de l’aire. L’aplicació de Pureti® mitjançant nebulització obre un gran ventall de possibilitats als ajuntaments, oi?

Sí, fins l´any 2030 totes les poblacions de més de 50.000 habitants estan obligades a fer accions per disminuir la contaminació i millorar la qualitat de l´aire. Des de la UE aquestes poblacions poden demanar ajudes per aquestes actuacions. Pureti® encaixa perfectament en aquestes polítiques.


- Hi ha estudis que certifiquin la qualitat d’aquest producte?

Hi ha molts estudis realitzats sobre la fotocatàlisis, però en concret amb Pureti® tenim estudis realitzats per diferents laboratoris que ens avalen. De fet nosaltres amb qui més treballem és amb l´Institut Franhoufer d´Alemanya, també amb Alma Mater Studiorum, Trinity College Dublin, Massachusets Institut of Tecnologies, a més de ser partners de la NASA.


- A nivell de l’impacte que pot tenir en la salut de les persones l’ús de fotocatalítics hi ha algun estudi?

Tenim un estudi realitzat a la ciutat de Bolònia on es va aplicar Pureti® a diferents carrers i el nivell de contaminació es va reduir d´entre un 8 i un 17%. Hi ha espais a on s´ha aconseguit reduir els contaminants fins a un 40%. Lògicament millorant la qualitat de l´aire millorem i molt la qualitat de vida dels habitants.


- I a nivell econòmic?

L´estudi realitzat a la ciutat Bolònia (Itàlia) i la ciutat de Guilfort (Anglaterra) va deixar palès que els beneficis a nivell de salut es podrien comptabilitzar en 30 milions d´euros l´any en el cas de Guilfort i de 330 milions d´euros l´any a la ciutat de Bolònia si s´apliqués a tota la ciutat. Aquestes xifres semblen molt elevades però la veritat és que serien reals. No només ho diem nosaltres si no que els diferents laboratoris i instituts i la UE que han col·laborat en aquestes proves ens avalen. En els propers anys en sentirem molt a parlar del beneficis de Pureti® i la fotocatàlisi.


Per contactar amb Lluís Díaz, faci la seva petició AQUÍ

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top