Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A JAUME SIÓ
ENTREVISTA A JAUME SIÓ

CAP DEL GABINET TÈCNIC DEL DEPARTAMENT D’ACCIÓ CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL (DAAC)

“L’Observatori del Món Rural pretén ser una eina prospectiva, per anticipar-nos a una realitat més o menys pròxima”

Darreres entrevistes

DIRECTORA GERENT DE L'AOC

“La missió de l’AOC és impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius. I la nostra visió es aconseguir que les persones gaudeixen de serveis públics de qualitat i visquin en una societat oberta.”

COORDINADORA D’ORGANITZACIÓ I POLÍTIQUES DIGITALS- AJUNTAMENT DE LLEIDA

“OAC Social ens permet treure la càrrega administrativa dels professionals dels serveis socials i aquests poden dedicar el seu temps a atendre i buscar solucions a les persones”

ALCALDESSA DE FIGUERES

"El Pla de Transició Energètica planteja un model energètic de proximitat, que defuig les macro-produccions d'energia i aposta més aviat per l'energia fotovoltaica generada pel propi consumidor."

DIRECTOR DEL CONSELL ASSESSOR PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA (CADS)

"L’Aliança Catalunya 2030 està oberta a qualsevol organització que vulgui sumar els seus esforços per assolir els ODS, a escala catalana i global"

REGIDOR DE MOBILITAT DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ

“La gestió de la zona taronja i de les zones de càrrega i descàrrega perimetrals a l’illa de vianants mitjançant Parkunload es van posar en funcionament l’1 de febrer de 2021”

ALCALDESSA DE SENAN,  DIPUTADA DELEGADA D’OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA I DELEGADA DE GESTIÓ D’AGENDA 2030 DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA I VICEPRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ DE MICROPOBLES DE CATALUNYA.

“Des de Senan, no només hem apostat per democratitzar l’energia, sinó que a més hem destinat recursos propis a democratitzar les telecomunicacions i desplegar la fibra òptica municipal”

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top