Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A RUBEN ALEGRIA
ENTREVISTA A RUBEN ALEGRIA

GERENT DEL CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DEL BAIX EBRE I MONTSIÀ

“Conservem el patrimoni, guanyem actius per al desenvolupament i impliquem en la feina a tots els actors del territori”.
 

Darreres entrevistes

GERENT DE LA FUNDACIÓ EUROPACE

“Els edificis són responsables del 40% de emissions de CO₂ a nivell global i una manera efectiva per combatre el canvi climàtic és, doncs, millorar l’eficiència dels habitatges”

GERENT DEL CONSORCI INTERCOMARCAL D’INICIATIVES SOCIOECONÒMIQUES RIBERA D’EBRE – TERRA ALTA


“Cowocat_Rural, un projecte que promou l’atracció i retenció del talent als territoris rurals”

GERENT DEL CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

“Catalunya, atesa la seva situació geogràfica que va des del mar Mediterrani fins als Pirineus, presenta una biodiversitat excepcional en tot el seu territori. Amb Vida Silvestre pretenem aprofitar el recurs fauna existent per incrementar el desenvolupament econòmic del sector turístic”

GESTORA DEL MAPA I SEGELL DE QUALITAT INFOPARTICIPA

“Un dels indicadors que costa més de complir en aquests moments és el de pla de govern, sobretot ara, en el moment de legislatura que ens trobem perquè els ajuntaments no tenen pla de govern”

REGIDOR DE COMUNICACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE RIUDELLOTS DE LA SELVA

"Considero que és un privilegi formar part de la MWC i ser-ne subseu, és inqüestionable que poder participar de les dinàmiques vinculades amb el progrés tecnològic és positiu i aporten un valor afegit extraordinari i difícil d’aconseguir fora d’aquestes sinergies"

REGIDOR DE NOVES TECNOLOGIES DE L’AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"Llagostera 3.0 més enllà de dotar els centres de robots, tablets i recursos educatius ha permès crear el Centre de Recursos Tecnològics, oberts a el conjunt de la ciutadania, especialment aquelles persones i famílies que d'altra manera no podrien tenir accés"

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top