Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A TERESA FUENTES
ENTREVISTA A TERESA FUENTES

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ LEADER DE PONENT

“El futur del nou PDR s’ha de definir de manera consensuada i participativa, que en definitiva, és la manera de treballar dels Grups d’Acció Local”

Darreres entrevistes

GERENT DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’ACCIÓ LOCAL PESQUER COSTA BRAVA  

“Els ecosistemes marins i oceànics reclamen un tracte especial, com els ecosistemes terrestres. El pescador ha entès el missatge, ha vist la davallada en les captures, és conscient que l’època d’inversió en motors més potents i l’obtenció de grans captures ja no és el camí per mantenir la seva activitat” 

COORDINADOR DE LA UNITAT DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA A L’AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ
 

“No hi ha cap altre manera d’abordar la gestió pública sinó és des de la perspectiva de la Responsabilitat Social” 

RESPONSABLE DE SUPORT TÈCNIC, EN LA SUBDIRECCIÓ DE PLANIFICACIÓ I SERVEIS TIC DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

“Un canvi del sistema operatiu client és pot encarar com un canvi tecnològic necessari que cal fer, però és molt més interessant plantejar-lo com una oportunitat per tal de donar un valor afegit”

GERENT DEL CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL

“Els pobladors de les zones rurals han de poder viure-hi amb dignitat i desenvolupar-hi les seves activitats. Compatibilitzar entorn rural, natura, sostenibilitat i activitat econòmica és possible”

DIRECTOR DEL CONSORCI LEADER DE DESENVOLUPAMENT RURAL DEL CAMP

“Interpretem el creixement econòmic rural com a resultat d’un plantejament coral de l’activitat emprenedora  on són molts els actors i factors que hi actuen, i el projecte Start-Up Rural s’hi vol sumar per visualitzar i enfortir les seves expectatives de futur, dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020” 

RESPONSABLE D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA DE L’AJUNTAMENT D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT 

“Els propers objectius dins l'àmbit de la innovació tecnològica, serien tots els relacionats en el desenvolupament de quadres de comandament d'acord amb l'anàlisi de dades vinculades a l'SmartCity”

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top