Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A ABERT PUIGVERT
ENTREVISTA A ABERT PUIGVERT

GERENT D'ARCA

«L'Agenda Rural de Catalunya es pot convertir en una eina per superar la perspectiva del que és rural com a espai subsidiari a l'urbà»
 

Darreres entrevistes

TÈCNICA DE RESIDUS I MEDI NATURAL - AJUNTAMENT SANT JUST DESVERN

"La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil"
 

CAP DE LA UNITAT D'ASSISTÈNCIA A LA PLANIFICACIÓ I AVALUACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT BOI

“Capaci[u]tat és una estratègia de desenvolupament sostenible integrat que impacta en el conjunt del municipi”

CAP DEL GABINET TÈCNIC DEL DEPARTAMENT D’ACCIÓ CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL (DAAC)

“L’Observatori del Món Rural pretén ser una eina prospectiva, per anticipar-nos a una realitat més o menys pròxima”

DIRECTORA GERENT DE L'AOC

“La missió de l’AOC és impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius. I la nostra visió es aconseguir que les persones gaudeixen de serveis públics de qualitat i visquin en una societat oberta.”

COORDINADORA D’ORGANITZACIÓ I POLÍTIQUES DIGITALS- AJUNTAMENT DE LLEIDA

“OAC Social ens permet treure la càrrega administrativa dels professionals dels serveis socials i aquests poden dedicar el seu temps a atendre i buscar solucions a les persones”

ALCALDESSA DE FIGUERES

"El Pla de Transició Energètica planteja un model energètic de proximitat, que defuig les macro-produccions d'energia i aposta més aviat per l'energia fotovoltaica generada pel propi consumidor."

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top