Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A MARTA CORCOY
ENTREVISTA A MARTA CORCOY

GESTORA DEL MAPA I SEGELL DE QUALITAT INFOPARTICIPA

“Un dels indicadors que costa més de complir en aquests moments és el de pla de govern, sobretot ara, en el moment de legislatura que ens trobem perquè els ajuntaments no tenen pla de govern”

Darreres entrevistes

REGIDOR DE COMUNICACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE RIUDELLOTS DE LA SELVA

"Considero que és un privilegi formar part de la MWC i ser-ne subseu, és inqüestionable que poder participar de les dinàmiques vinculades amb el progrés tecnològic és positiu i aporten un valor afegit extraordinari i difícil d’aconseguir fora d’aquestes sinergies"

REGIDOR DE NOVES TECNOLOGIES DE L’AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"Llagostera 3.0 més enllà de dotar els centres de robots, tablets i recursos educatius ha permès crear el Centre de Recursos Tecnològics, oberts a el conjunt de la ciutadania, especialment aquelles persones i famílies que d'altra manera no podrien tenir accés"

GERENT DEL CONSORCI GRUP D’ACCIÓ LOCAL NOGUERA- SEGRIÀ NORD

“Els infants són molt espavilats i aprenen a cercar les oportunitats del món rural”

CAP DE LA UNITAT DE PROJECTES D’INNOVACIÓ SOCIAL A TORREBARRINA, AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

“L’objectiu fomentar les vocacions científico-tecnològiques a través d’accions de sensibilització i orientació, que imparteixen dones professionals del món de la investigació, la ciència i la tecnologia”

GERENT DEL CONSORCI GAL ALT URGELL - CERDANYA

“Amb ODISSEU busquem que la gent vegi totes les possibilitats i ofertes de feina que pot tenir el món rural”

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ LEADER DE PONENT

“El futur del nou PDR s’ha de definir de manera consensuada i participativa, que en definitiva, és la manera de treballar dels Grups d’Acció Local”

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top