Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A SANDRA RUIZ
ENTREVISTA A SANDRA RUIZ

CAP DE LA UNITAT DE PROJECTES D’INNOVACIÓ SOCIAL A TORREBARRINA, AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

“L’objectiu fomentar les vocacions científico-tecnològiques a través d’accions de sensibilització i orientació, que imparteixen dones professionals del món de la investigació, la ciència i la tecnologia”

Darreres entrevistes

GERENT DEL CONSORCI GAL ALT URGELL - CERDANYA

“Amb ODISSEU busquem que la gent vegi totes les possibilitats i ofertes de feina que pot tenir el món rural”

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ LEADER DE PONENT

“El futur del nou PDR s’ha de definir de manera consensuada i participativa, que en definitiva, és la manera de treballar dels Grups d’Acció Local”

GERENT DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’ACCIÓ LOCAL PESQUER COSTA BRAVA  

“Els ecosistemes marins i oceànics reclamen un tracte especial, com els ecosistemes terrestres. El pescador ha entès el missatge, ha vist la davallada en les captures, és conscient que l’època d’inversió en motors més potents i l’obtenció de grans captures ja no és el camí per mantenir la seva activitat” 

COORDINADOR DE LA UNITAT DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA A L’AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ
 

“No hi ha cap altre manera d’abordar la gestió pública sinó és des de la perspectiva de la Responsabilitat Social” 

RESPONSABLE DE SUPORT TÈCNIC, EN LA SUBDIRECCIÓ DE PLANIFICACIÓ I SERVEIS TIC DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

“Un canvi del sistema operatiu client és pot encarar com un canvi tecnològic necessari que cal fer, però és molt més interessant plantejar-lo com una oportunitat per tal de donar un valor afegit”

GERENT DEL CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL

“Els pobladors de les zones rurals han de poder viure-hi amb dignitat i desenvolupar-hi les seves activitats. Compatibilitzar entorn rural, natura, sostenibilitat i activitat econòmica és possible”

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top