Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A LLUÍS JUST
ENTREVISTA A LLUÍS JUST

RESPONSABLE D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA DE L’AJUNTAMENT D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT 

“Els propers objectius dins l'àmbit de la innovació tecnològica, serien tots els relacionats en el desenvolupament de quadres de comandament d'acord amb l'anàlisi de dades vinculades a l'SmartCity”

Darreres entrevistes

GERENT DE L’ASSOCIACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL INTEGRAL DE LA ZONA NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA – ADRINOC.

“Amb "Col·labora x Paisatge" volem anar més enllà de l’aposta per la diversificació empresarial en entorns rurals i treballar també per la dinamització de les zones rurals a partir del paisatge Local”

ALCALDE DE MOIÀ I VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA 

“El Projecte ’BCN Smart Rural’ revaloritzarà el sector ramader i agrari, el sector forestal, l’agroindústria, el sector ecològic i el sector comercial”

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ PER LA GESTIÓ DEL PROGRAMA LEADER RIPOLLÈS GES BISAURA

“Millorar i impulsar la sostenibilitat del món rural català és clau per avançar cap a territoris rurals intel·ligents – smart rural”

TÈCNIC DE MEDI AMBIENT DEL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ

 
“El PaP ha permès produir un compost d’alta qualitat mitjançant la recollida d’orgànica i arribar a ser la segona comarca de Catalunya que més recicla amb un resultat de tota la comarca de prop del 55% que en les zones porta a porta arriba fins al 64%”

ALCALDE DE MOLLET DEL VALLÈS
 
“El pressupost global de Serveis Socials per a l’any 2018 és de 7.014.244,41 euros” 

TÈCNICA DE BON GOVERN, TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA
 
"Hem de d’ensenyar als ciutadans a entendre en quines polítiques està aportant un equip de govern a partir dels números que publica al portal de transparència"

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top