ENTREVISTA A ESTER MANZANO
ENTREVISTA A ESTER MANZANO
DIRECTORA DE SERVEIS DIGITALS I EXPERIÈNCIA CIUTADANA. GENERALITAT DE CATALUNYA.

“Un dels projectes que trobo clau és el servei de suport a la tramitació digital”

Darreres entrevistes

DIRECTOR DE SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

“Celebrar a Barcelona l’esdeveniment més important del món en matèria d’innovació urbana és una oportunitat difícil d’igualar i ens aporta un coneixement extraordinari”
CAP DE LA SECCIÓ DE PLANEJAMENT DE CARRETERES (DIPUTACIÓ FORAL DE BISCAIA)

“La Diputació Foral de Biscaia exerceix competències en matèria de Planificació, Projecte, Construcció i Operació de carreteres, entre d'altres, per la qual cosa l'ús d'eines de simulació de trànsit és necessari per al desenvolupament adequat de les matèries esmentades”

SECRETARI D’AGENDA RURAL DEL DEPARTAMENT D’ACCIÓ CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

"Durant el període 2014-2022 el Leader de Catalunya ha estat un referent a nivell europeu"

CAP DE SERVEI D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

La cal·listènia és una modalitat esportiva en auge. Tot un fenomen que permet connectar a les persones amb la ciutat a través de l’exercici físic a l’exterior.

PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ DE DONES DEL MÓN RURAL

“La dona pagesa d’avui és una dona preparada, que ha estudiat i que es segueix formant. És una dona que ha escollit conscientment aquesta feina i a qui li agrada ser pagesa i/o ramadera.”

ALCALDESSA DE VIC

“El Node d'Alimentació del CBCat dona a conèixer aquesta tecnologia i això té un efecte crida sobre les empreses d’aquí, que podran ser capdavanteres en l’adopció d’una tecnologia que els permetrà assolir l’alt nivell d’innovació i qualitat necessari per ser competitives en el mercat global actual.”

Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top