Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A ANNA ERRA
ENTREVISTA A ANNA ERRA

ALCALDESSA DE VIC

“El Node d'Alimentació del CBCat dona a conèixer aquesta tecnologia i això té un efecte crida sobre les empreses d’aquí, que podran ser capdavanteres en l’adopció d’una tecnologia que els permetrà assolir l’alt nivell d’innovació i qualitat necessari per ser competitives en el mercat global actual.”

Darreres entrevistes

COORDINADOR DE POLÍTIQUES PÚBLIQUES DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

"L'aprovació d'una Llei específica de funció pública per a l'AGE es pot qualificar com un avenç significatiu per a la implementació de polítiques públiques on les persones puguin ser seleccionades, avaluades i reconegudes amb més garanties que ara"

RESPONSABLE DEL DEPARTAMENT DE GOVERN OBERT DE L'AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

“Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ja fa temps que repensem procediments per, a partir de les dades, poder prestar serveis més personalitzats i proactius que facilitin i millorin l'experiència de les persones usuàries.”

COORDINADORA DE L'ATENEU COOPERATIU DE LA CATALUNYA CENTRAL

"Actualment podem trobar projectes cooperatius al món rural en molts sectors i àmbits"

GERENT D'ARCA

«L'Agenda Rural de Catalunya es pot convertir en una eina per superar la perspectiva del que és rural com a espai subsidiari a l'urbà»
 

TÈCNICA DE RESIDUS I MEDI NATURAL - AJUNTAMENT SANT JUST DESVERN

"La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil"
 

CAP DE LA UNITAT D'ASSISTÈNCIA A LA PLANIFICACIÓ I AVALUACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT BOI

“Capaci[u]tat és una estratègia de desenvolupament sostenible integrat que impacta en el conjunt del municipi”

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top