Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A ÀLEX BROSSA
ENTREVISTA A ÀLEX BROSSA

REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L’AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

“El projecte pretén impulsar el comerç local en un moment on pren força el producte local, la compra de proximitat i la ciutadania és més conscient que mai que cal impulsar el entorn on fan vida”

Darreres entrevistes

ÀREA D'ORDENACIÓ TERRITORIAL I HABITATGE - CONSELL COMARCAL DEL GARRAF

"Aquest projecte ha de permetre, d'una banda, millorar la preservació de el patrimoni, i d'altra posar-lo en valor per millorar el seu retorn econòmic"

REGIDOR D’ARQUITECTURA I URBANISME, MEDI AMBIENT, SOSTENIBILITAT I ENERGIA DE L’AJUNTAMENT DE TERRASSA

"Treballem en mesures per aconseguir una reducció de l'accidentalitat, del soroll i del consum energètic, una millora de la qualitat ambiental i de l'habitabilitat dels carrers, així com un augment del grau d'autonomia de les persones."

REGIDOR DE L'AJUNTAMENT DE MATARÓ

“La pandèmia de la COVID-19 posa en evidència que l’entorn on ens movem i la societat en la que estem ha canviat. Per això es proposa la redacció i implantació d’un Pla de Resiliència dins la l’organització de l’Ajuntament de Mataró”

GERENT CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ

“Entre moltes de les polítiques necessàries que podem fer des del sector públic per lluitar contra la crisi del COVID, a banda d'accelerar pagaments i afavorir la liquiditat, és de posar en funcionament keynesianament la màxima despesa pública possible”

PAERA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I OCUPACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE BALAGUER

"La campanya 'Troba-ho a Balaguer', que arrenca després d’un temps de molta incertesa i amb els comerços tancats, és una forma de donar-los visibilitat a la xarxa i de potenciar la compra de proximitat."

GERENT DEL CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DEL BAIX EBRE I MONTSIÀ

“Conservem el patrimoni, guanyem actius per al desenvolupament i impliquem en la feina a tots els actors del territori”.
 

1 / 9

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top