Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A LLUÍS COROMINES
ENTREVISTA A LLUÍS COROMINES

RESPONSABLE DE CONTINGUTS DE L’ACM I DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

“L’objectiu del projecte Volta i del projecte Arrelament, és fer proves pilot que siguin escalables, replicables a d’altre municipis”

Darreres entrevistes

IMPULSOR DEL COEBRELAB

“L’objectiu de COEBRELAB és donar resposta a empreses de l’àmbit tecnològic que vulguin implantar serveis en 5G a l’entorn rural català i estatal”

DIRECTOR DEL INTERNATIONAL MOBILITY CONGRESS

"Les principals línies del congrés són respondre als objectius de desenvolupament sostenible, com afrontarem la mobilitat en l'era post pandèmia i la part d'innovació i tecnologia"

DIRECTOR D'ÀREA DE GOVERN OBERT I SERVEIS GENERALS DE L'AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

“Es necessita desenvolupar sistemes de gestió per objectius, cultura col·laborativa i transversalitat”

ALCALDESSA DE GAVÀ

"El projecte Gàvius és un model basat en l'aprenentatge automatitzat i la intel·ligència artificial per a la modernització de el sector públic."
 

SECRETARI DE L’ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA (ARCA) I PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA

“Cal dotar a les comarques i a l’entorn rural dels serveis necessaris perquè no hi hagi ciutadans de primera i de segona”

CAP DE SERVEI DE LA DEPURADORA DE LLEIDA

“ Des de la Paeria ja s’està estudiant incorporar el bio-metà de l'EDAR  al sistema d’autobusos urbans”

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top