Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A MARIAN RIUS
ENTREVISTA A MARIAN RIUS

GERENT DEL CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL

“Els pobladors de les zones rurals han de poder viure-hi amb dignitat i desenvolupar-hi les seves activitats. Compatibilitzar entorn rural, natura, sostenibilitat i activitat econòmica és possible”

Darreres entrevistes

DIRECTOR DEL CONSORCI LEADER DE DESENVOLUPAMENT RURAL DEL CAMP

“Interpretem el creixement econòmic rural com a resultat d’un plantejament coral de l’activitat emprenedora  on són molts els actors i factors que hi actuen, i el projecte Start-Up Rural s’hi vol sumar per visualitzar i enfortir les seves expectatives de futur, dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020” 

RESPONSABLE D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA DE L’AJUNTAMENT D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT 

“Els propers objectius dins l'àmbit de la innovació tecnològica, serien tots els relacionats en el desenvolupament de quadres de comandament d'acord amb l'anàlisi de dades vinculades a l'SmartCity”

GERENT DE L’ASSOCIACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL INTEGRAL DE LA ZONA NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA – ADRINOC.

“Amb "Col·labora x Paisatge" volem anar més enllà de l’aposta per la diversificació empresarial en entorns rurals i treballar també per la dinamització de les zones rurals a partir del paisatge Local”

ALCALDE DE MOIÀ I VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA 

“El Projecte ’BCN Smart Rural’ revaloritzarà el sector ramader i agrari, el sector forestal, l’agroindústria, el sector ecològic i el sector comercial”

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ PER LA GESTIÓ DEL PROGRAMA LEADER RIPOLLÈS GES BISAURA

“Millorar i impulsar la sostenibilitat del món rural català és clau per avançar cap a territoris rurals intel·ligents – smart rural”

TÈCNIC DE MEDI AMBIENT DEL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ

 
“El PaP ha permès produir un compost d’alta qualitat mitjançant la recollida d’orgànica i arribar a ser la segona comarca de Catalunya que més recicla amb un resultat de tota la comarca de prop del 55% que en les zones porta a porta arriba fins al 64%”

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top