Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A MARIO ALGUACIL
ENTREVISTA A MARIO ALGUACIL

DIRECTOR D'ÀREA DE GOVERN OBERT I SERVEIS GENERALS DE L'AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

“Es necessita desenvolupar sistemes de gestió per objectius, cultura col·laborativa i transversalitat”

Darreres entrevistes

ALCALDESSA DE GAVÀ

"El projecte Gàvius és un model basat en l'aprenentatge automatitzat i la intel·ligència artificial per a la modernització de el sector públic."
 

SECRETARI DE L’ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA (ARCA) I PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA

“Cal dotar a les comarques i a l’entorn rural dels serveis necessaris perquè no hi hagi ciutadans de primera i de segona”

CAP DE SERVEI DE LA DEPURADORA DE LLEIDA

“ Des de la Paeria ja s’està estudiant incorporar el bio-metà de l'EDAR  al sistema d’autobusos urbans”

REGIDOR DE MOBILITAT I SOSTENIBILITAT DE L’AJUNTAMENT D’IGUALADA

"Estem instal·lant fotovoltaiques d'autoconsum en llocs on, a part de la funció de reducció de costos i de lluita contra el canvi climàtic, les actuacions tenen un caràcter pedagògic per a la societat"

REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L’AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

“El projecte pretén impulsar el comerç local en un moment on pren força el producte local, la compra de proximitat i la ciutadania és més conscient que mai que cal impulsar el entorn on fan vida”

ÀREA D'ORDENACIÓ TERRITORIAL I HABITATGE - CONSELL COMARCAL DEL GARRAF

"Aquest projecte ha de permetre, d'una banda, millorar la preservació de el patrimoni, i d'altra posar-lo en valor per millorar el seu retorn econòmic"

1 / 8

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top