Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A EDUARD DIAZ
ENTREVISTA A EDUARD DIAZ

REGIDOR DE NOVES TECNOLOGIES DE L’AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"Llagostera 3.0 més enllà de dotar els centres de robots, tablets i recursos educatius ha permès crear el Centre de Recursos Tecnològics, oberts a el conjunt de la ciutadania, especialment aquelles persones i famílies que d'altra manera no podrien tenir accés"

Darreres entrevistes

GERENT DEL CONSORCI GRUP D’ACCIÓ LOCAL NOGUERA- SEGRIÀ NORD

“Els infants són molt espavilats i aprenen a cercar les oportunitats del món rural”

CAP DE LA UNITAT DE PROJECTES D’INNOVACIÓ SOCIAL A TORREBARRINA, AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

“L’objectiu fomentar les vocacions científico-tecnològiques a través d’accions de sensibilització i orientació, que imparteixen dones professionals del món de la investigació, la ciència i la tecnologia”

GERENT DEL CONSORCI GAL ALT URGELL - CERDANYA

“Amb ODISSEU busquem que la gent vegi totes les possibilitats i ofertes de feina que pot tenir el món rural”

GERENT DE L'ASSOCIACIÓ LEADER DE PONENT

“El futur del nou PDR s’ha de definir de manera consensuada i participativa, que en definitiva, és la manera de treballar dels Grups d’Acció Local”

COORDINADOR DE LA UNITAT DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA A L’AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ
 

“No hi ha cap altre manera d’abordar la gestió pública sinó és des de la perspectiva de la Responsabilitat Social” 

GERENT DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’ACCIÓ LOCAL PESQUER COSTA BRAVA  

“Els ecosistemes marins i oceànics reclamen un tracte especial, com els ecosistemes terrestres. El pescador ha entès el missatge, ha vist la davallada en les captures, és conscient que l’època d’inversió en motors més potents i l’obtenció de grans captures ja no és el camí per mantenir la seva activitat” 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top