Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. Un espai d'entrevistes que ens permet conèixer casos d'èxit aplicats en diferents administracions locals.          

 

ENTREVISTA A AGNÈS LLADÓ
ENTREVISTA A AGNÈS LLADÓ

ALCALDESSA DE FIGUERES

"El Pla de Transició Energètica planteja un model energètic de proximitat, que defuig les macro-produccions d'energia i aposta més aviat per l'energia fotovoltaica generada pel propi consumidor."

Darreres entrevistes

DIRECTOR DEL CONSELL ASSESSOR PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA (CADS)

"L’Aliança Catalunya 2030 està oberta a qualsevol organització que vulgui sumar els seus esforços per assolir els ODS, a escala catalana i global"

REGIDOR DE MOBILITAT DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ

“La gestió de la zona taronja i de les zones de càrrega i descàrrega perimetrals a l’illa de vianants mitjançant Parkunload es van posar en funcionament l’1 de febrer de 2021”

ALCALDESSA DE SENAN,  DIPUTADA DELEGADA D’OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA I DELEGADA DE GESTIÓ D’AGENDA 2030 DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA I VICEPRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ DE MICROPOBLES DE CATALUNYA.

“Des de Senan, no només hem apostat per democratitzar l’energia, sinó que a més hem destinat recursos propis a democratitzar les telecomunicacions i desplegar la fibra òptica municipal”

CAP DE L’ÀREA DE RECURSOS GEOLÒGICS DE L’INSTITUT CARTOGRÀFIC I GEOLÒGIC DE CATALUNYA (ICGC)

“La geotèrmia és la font que genera un major estalvi mensual de la despesa energètica dels edificis entre totes les renovables disponibles”

CAP DEL SERVEI D’INFRAESTRUCTURES ESPORTIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA

"L’objectiu principal de la 'Guia de reparació de pistes poliesportives' és el de facilitar a tècnics i gestors l’elaboració de projectes i plecs per a ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives."

RESPONSABLE DE CONTINGUTS DE L’ACM I DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

“L’objectiu del projecte Volta i del projecte Arrelament, és fer proves pilot que siguin escalables, replicables a d’altre municipis”

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top