Es col·loca la primera pedra dels nous vestidors del camp de futbol de Ripoll

A Ripoll s’ha realitzat l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra dels nous vestidors del camp de futbol municipal, en el qual hi ha assistit, l’alcalde de Ripoll Jordi Munell, el regidor d’Esports del consistori Josep Isern, Jordi Puig, soci fundador de l’empresa Serveis Integrals 360 Plus i dos dels Arquitectes de l’UTE Serrat Huguet Penuela.

Tal com ha avançat el regidor d’Esports, Josep Isern, les obres s’iniciaran durant el mes de setembre i tenen una durada prevista de 7 mesos. Isern també ha afegit que “els vestidors són uns equipaments llargament demandats per part de les entitats esportives que fan ús de les instal·lacions i considerats molt necessaris per part de l’Ajuntament”.

Els treballs consisteixen en la nova construcció d’un edifici d’obra destinat a vestidors, sala de gimnàs i pistes de tennis taula. Després de diferents problemes en l’adjudicació de les obres, aquests s’han pogut solucionar i s’han encarregat a l’empresa Serveis Integrals 360 Plus, per un import de 593.166,22 euros (IVA inclòs).

El camp de futbol està integrat al conjunt d’equipaments del pavelló esportiu i la piscina municipal, que van ser construïts al llarg dels anys 1980. L’edifici destinat als vestidors actuals, emplaçat a l’extrem sud del terreny de joc, ha estat usat com a tal fins a l’actualitat. El seu estat de conservació no és l’òptim per a donar compliment a les necessitats de la pràctica esportiva, i la i la seva adequació a les exigències actuals tant funcionals com normatives, hagués comportat  una reforma íntegra de la construcció i les seves instal·lacions.

Per aquest motiu, es va creure oportú estudiar una nova ubicació de l’edifici, per integrar-lo al conjunt de les instal·lacions esportives, i es va fer un concurs de projectes resultant guanyadora la proposta presentada  per l’UTE Serrat Huguet Penuela. Aquesta obra, suposarà un pas més en el Pla Director de l’Esport de Ripoll que preveu, a deu anys vista, tenir un recinte esportiu adequat al S. XXI, tal com ha afirmat l’alcalde Jordi Munell. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top