Es digitalitza amb ACTAIS® Waste el programa de reutilització RNOVA impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental impulsa des de finals del 2013 el programa RNOVA, projecte singular que ha aconseguit combinar la sensibilitat ambiental amb la social. L'objectiu de RNOVA és la inclusió laboral de persones amb discapacitat o risc d'exclusió mitjançant la reutilització d'objectes recollits a les 25 deixalleries fixes i 1 deixalleria mòbil que gestiona l'empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental S.A.

Després de la recollida, inspecció, classificació i emmagatzematge en una instal·lació central, aquests productes reutilitzables (un total de 15.994 objectes el 2021) es comercialitzen a través de les entitats de la xarxa LISMIU adherides al programa.

El 2022, dins de la seva aposta per la millora contínua en el servei a la ciutadania i per l'adopció de noves tecnologies en la gestió, el Consorci ha impulsat la digitalització del programa RNOVA, confiant en el sistema ACTAIS® Waste d'Ecocomputer (ja a ús des del 2018 per a la gestió dels seus deixalleries).

S'han afegit al sistema en ús funcionalitats específiques per a la gestió de la reutilització mitjançant el mòdul ACTAIS® Waste Circular. Aquest mòdul permet adaptar-se al flux de reutilització existent en cada cas (espai dintercanvi, showroom, portal web) utilitzant les mateixes aplicacions de gestió dentradas i sortides.

ACTAIS® Waste permetrà al Consorci disposar de dades automatitzades en temps real sobre el flux de productes reutilitzables, des de la recollida fins a la comercialització. Això redundarà en una millor gestió i seguiment del programa RNOVA.





 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top