Es prepara el II Congrés d’Enginyeria Municipal organitzat pel CETOP

Del 27 al 28 d’Octubre 2014 les Drassanes Reials de Barcelona acolliran la segona edició del Congrés d’Enginyeria Municipal organitzat pel Col•legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (CETOP).

Aquest II Congrés d'Enginyeria Municipal estarà dirigit als professionals de l'enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l'eficiència en la gestió municipal a través de l'enginyeria.

Els objectius d’aquest Congrés són:

- Millorar la gestió municipal comptant amb la formació i experiència dels enginyers que presten els seus serveis en les administracions locals, plantejant una sèrie de ponències i debats que representin una major aproximació a problemàtiques concretes.
- Promoure i desenvolupar l'intercanvi de coneixements i experiències entre els professionals del sector.
- Intentar incrementar els nivells de comunicació i participació ciutadana en la concreció i execució dels projectes que més directament els afecten.
- Conèixer les tendències actuals de la gestió municipal i presentar noves eines al servei dels tècnics municipals
- Compartir experiències i projectes entre els ajuntaments i administracions locals.
- Veure, estudiar i conèixer experiències i models internacionals.

En aquesta edició, per tal d'apropar el Congrés als futurs professionals i fer-los partícips de la importància de la figura i la gestió del tècnic municipal, està previst realitzar l'entrega d'uns premis durant la celebració del congrés als millors projectes de final de carrera en col·laboració amb la Universitat.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top