Es prepara per a novembre el primer Fòrum Nova Administració

La Transformació de les AA.PP. és qüestió personal

Les administracions públiques s'enfronten a 2018 a la major transformació de la seva història recent per mandat legal i per imperatiu tecnològic i social.

L'Administració està immersa en un procés de transformació accelerada. La distinció entre l'administració tradicional i l'administració electrònica està condemnada a desaparèixer amb els últims avenços normatius i l'evolució de les nostres institucions. La Innovació i els Serveis Públics són els protagonistes, juntament amb les persones que els fan possibles.

Aquest moment de canvi requereix plantejar un procés de reflexió i una posada en comú d'idees i propostes per avançar amb més decisió cap a aquesta nova administració pública que necessitem.

El Fòrum Nova Administració ser la primera trobada a nivell nacional sobre la transformació de les persones, els equips, el talent i la cultura organitzativa en l'Administració a Espanya, reunint als representants de les diferents administracions públiques, les principals empreses del sector ja els millors experts relacionats amb la matèria.

Serà una nova aposta del Club d'Innovació la creació d'un exclusiu marc d'intercanvi d'experiències i solucions per a una transformació real.


Data: 13 y 14 de novembre al Centre d'Art d'Alcobendas
http://foronuevaadministracion.es/inscripciones-abiertas/

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top