Es prepara una Jornada sobre “Eficiència, certificació i autoconsum energètics i vehicle elèctric” a Castelldefels

El proper 7 de Maig Bioeconòmic amb la col•laboració d’Ajuntament Impulsa i Pimec, preparen una jornada sobre eficiència energètica dirigida a tècnics municipals, arquitectes, enginyers i directius de compres entre d’altres, per tal de donar a conèixer la Certificació Energètica d’Edificis, accions concretes en l’àmbit de l’eficiència i de l’estalvi i a favor del vehicle elèctric i de l’autoconsum energètic com a aposta de suport a l’economia i la creació de llocs de treball.
 

Una jornada per donar a conèixer la Certificació Energètica d'Edificis

La Directiva 2010/31/UE, de 19 de maig, relativa a l'eficiència energètica dels edificis, que deroga la Directiva 2002/91/CE, i que obligarà a expedir un certificat d'eficiència energètica per als edificis o unitats d'aquests, que es construeixin, venguin o lloguin.

Actualment aquesta Directiva està en procés de transposició mitjançant un Reial decret que regularà la certificació energètica d'edificis existents.
 

Una jornada per conèixer accions concretes en l’àmbit de l’eficiència i l’estalvi energètics

Presentació d’accions d’èxit concretes dirigides a millorar l'eficiència i optimitzar el consum energètic, estalviar energia per reduir costos energètics i promoure la sostenibilitat econòmica i ambiental, una premissa més que útil per a industrials i comercials de cara a incrementar l’eficiència i maximitzar el seu benefici.
 

Una jornada a favor de l’autoconsum energètic com a aposta de suport a l’economia i la creació de llocs de treball

L’autoconsum (generació d’una part de l'energia que es consumeix)pot comportar un significatiu estalvi econòmic, així com un indiscutible benefici mediambiental (reducció d'emissions de CO2, estalvi de recursos naturals...). El mercat ofereix opcions amb avantatges per a diferents tipus d’empreses i per a particulars.
 

Una jornada pel foment de l’ús de la biomassa forestal com a oportunitat innovadora

L'aprofitament de la biomassa forestal com a font d'energia renovable contribueix a la millora i modernització del teixit industrial i empresarial; aquesta font d’energia és una oportunitat per a la innovació tecnològica i contribueix a la generació d'ocupació i al desenvolupament local.
 

Una jornada a favor dels sistemes d’il·luminació eficients

La necessitat d’estalvi econòmic i l’aposta per opcions sostenibles ambientalment requereix una decidida aposta per la innovació tecnològica: sistemes d’alt rendiment, inducció magnètica...
 

Una jornada a favor del vehicle elèctric

Els mitjans de transport, alimentats per energia renovable i amb càrrega nocturna (hores vall) seran una de les apostes per augmentar l'eficiència energètica i l'estalvi econòmic. Es donaran a conèixer els diferents vehicles, rendibilitat, aplicacions i les possibilitats de recàrrega.

Per inscripcions i detall del programa poden accedir a: http://www.bioeconomic.cat
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top