Es presenta #CircutorElectroChallenge un concepte – campanya relacionat amb la difusió del vehicle elèctric

#CircutorElectroChallenge és un concepte, un segell d'identitat, que es converteix en campanya de divulgació o en escuderia de competició en funció del marc de l'activitat concreta en què es desenvolupa, sempre amb l'objectiu de promocionar el vehicle elèctric destacant-ne l'eficiència com a valor de transformació.

Sota la marca #CircutorElectroChallenge s'engloben tot un seguit d'activitats planificades que s'aniran desenvolupant progressivament al llarg de l'any.

A Circutor fa gairebé 50 anys que innoven en eficiència energètica (com consumir menys energia mantenint els nivells de qualitat de vida) i, des de fa més d'una dècada, aquesta missió abasta també la mobilitat elèctrica, dissenyant i subministrant al mercat, solucions de recàrrega per a vehicle elèctric, una contribució més a la transició energètica ia la construcció de futur sostenible.

Activitats que componen #CircutorElectroChallenge

• Competició: #CircutorElectroChallenge participa als Eco-Rallyes d'energies alternatives, així com a les carreres de resistència EcoGP. Una escuderia de competició especialitzada en la conducció eficient.

• Reptes de conducció: Demostració de la capacitat dels vehicles elèctrics a través de la realització de reptes d'autonomia, en què es posa a prova els models més populars al mercat, aplicant les nostres capacitats de conducció eficient.

• Formació en electromobilitat: Divulgació de conceptes sobre electromobilitat, mitjançant una sèrie de vídeos realitzats juntament amb periodistes del sector. L'objectiu d'aquests vídeos és transmetre i resoldre les qüestions més habituals al món de la mobilitat elèctrica.

• Esdeveniments de mobilitat elèctrica: La socialització del vehicle elèctric mitjançant l'organització de trobades i activitats que permetin apropar l'electromobilitat i els seus valors al nombre més gran de persones possible.

Més informació Aquí

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top