Es reuneix l’equip de govern de l’Ajuntament de Sabadell després de l’estiu per abordar els projectes que marcaran el nou curs a la ciutat

El govern municipal ha celebrat la primera reunió del curs per abordar els projectes que marcaran els propers mesos a Sabadell. En aquest marc, s’ha repassat la incidència de la pandèmia a la ciutat i els seus efectes als diferents àmbits, com també aquelles accions que han de contribuir a la recuperació.

Un dels temes que s’ha tractat és la Festa Major. L’alcaldessa, Marta Farrés, ha recordat la necessitat de “gaudir de la celebració de manera responsable, respectant el conjunt de mesures de prevenció. Aquestes setmanes són cabdals per poder controlar el virus i la prudència, juntament amb la vacunació, són la millora manera de preservar la salut de tots i totes”.

Tal com ha explicat l’alcaldessa “aquest curs continuarem treballant en la doble línia d’activar totes aquelles mesures que ens ajudin a posar fre a la COVID, vetllant pel suport als sectors i col·lectius més afectats i d’impulsar alhora totes les actuacions que contribueixin a reactivar la ciutat després de la pandèmia i a garantir un espai públic de qualitat a tots els barris”.

En aquest sentit, Farrés ha comentat que “en els darrers mesos ja estan sent força evidents canvis als carrers i places de la ciutat com per exemple el camí escolar al carrer de Pérez Moya, les millores a la Ronda Santa Maria, la substitució de l’enllumenat per led als diferents barris, les actuacions per connectar millor el sector dels Planetes o la transformació del carrer de la Indústria, que comença aquests dies. I aquest curs continuarem endavant amb obres de gran significació, entre les quals, la urbanització definitiva del passeig de la Plaça Major”.

També es farà seguiment d’obres en marxa, com ara les noves promocions d’habitatge de lloguer a preu protegit, que permetran construir 528 pisos a la ciutat. D’altra banda, en les properes setmanes està previst iniciar els treballs de grans projectes com el Parc del Nord o el Parc de les Aigües. Més endavant s’iniciaran les obres del Jardí del Sud i la renovació del Passeig de la Plaça Major, passat el Nadal, entre moltes altres millores.

Així mateix, es continuarà endavant amb diferents iniciatives destinades a afavorir la recuperació econòmica, la capitalitat i el lideratge de la ciutat. Un dels projectes que marcarà el nou curs són les gestions per assolir que Sabadell compti amb un nou grau d’infermeria de caràcter públic, un projecte que l’Ajuntament està impulsant conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Corporació Sanitària Parc Taulí. També s’avançarà en la transformació del Portal Sud, la modernització dels polígons després d’haver culminat la transformació del de Can Roqueta i tots els projectes que la ciutat presentarà als fons europeus Next Generation. A més, es posarà en marxa el xec comerç, per reactivar l’economia local i afavorir el comerç i la restauració de Sabadell.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top