CARANDELL ART

contacte directe: Comercial
info@carandellart.com
CARANDELL ART

Obra en bronze

CARANDELL ART

Obra en ferro

CARANDELL ART

Obra en material reciclat

PRODUCTES I SERVEIS

Carandell Art disposa d’un FONS D’ART contemporani format principalment per escultures de bronze, escultures de ferro i escultures de material reciclat de diversos artistes. Majoritàriament el format és mitjà o gran perquè són escultures per a espais urbans, si bé s’adapten a qualsevol tipus d’espai.

A fi que el client pugui apreciar in situ la qualitat dels materials i pugui percebre l’exquisidesa de les seves formes i acabats, totes les escultures estan exposades en el show room de les instal•lacions de Carandell Art a l’edifici Ter de Manlleu (Barcelona).

Es tracta de sèries limitades de diferent temàtica, dissenyades i creades per joves artistes i a un preu molt raonable.

La il·lusió de l’equip de Carandell Art és fomentar l’art amb la instal·lació d’escultures en espais públics o privats i transformar-los en entorns únics.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Instal·lació d'escultura urbana a Caracas (Veneçuela).

Instal·lació de l'escultura de Teresa Riba a "El Parc de la Quitxalla" a Canovelles (Barcelona).

Escultura per Homenatge a les víctimes de la guerra civil a Linyola (Barcelona).

"Camí de la Fàbrica" és el conjunt escultòric de Teresa Riba instal•lat al Prat de Llobregat (Barcelona), com a Homenatge al moviment obrer.  


Caracas

Canovelles

Linyola

Prat de Llobregat
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top