Esplugues presenta un projecte per millorar els polígons industrials del municipi

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) activa la segona fase d'una línia de subvenció per a millora de polígons industrials, amb una dotació de 20 milions. L'Ajuntament d'Esplugues presentarà un projecte per millorar els polígons industrials del municipi i col•laborarà amb les empreses que presentin projectes d'interès públic.

Des del consistori s'ha enviat una carta de l'alcaldessa a les empreses ubicades a les diverses àrees d'activitat econòmica del municipi per donar-lo a conèixer.

Les ajudes poden arribar fins al 70% del cost total. En el cas de projectes publicoprivats, el pressupost màxim és d'1,5 milions. Els projectes privats promoguts per associacions d'empreses legalment constituïdes podran tenir un pressupost màxim de 800.000 euros.

El desembre del 2014 l'AMB ja va llançar una primera convocatòria a què l'Ajuntament d'Esplugues va presentar un projecte per a la millora de la infraestructura del servei de sanejament del polígon El Gall. A més, diverses empreses del municipi també presenten projectes d'edificació i d'eficiència energètica.

D'aquests projectes, provinents d'empreses del sector farmacèutic i d'arts gràfiques, han sigut aprovats i rebran cofinançament.


Font: El Periódico

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top