Estalvi d’un 16% en el consum d’aigua a Vacarisses

Un informe de seguiment del consum energètic de la xarxa d’aigua potable a Vacarisses indica un estalvi de més de 125.000 kWh, és a dir, un 16% entre maig de 2013 i maig de 2014 respecte al mateix període de 2012 a2013. A nivell econòmic, aquestes xifres representen un estalvi de més de 27.000 euros. Tanmateix, l’informe alerta d’un increment significatiu del consum d’aigua els mesos de març i abril d’enguany.
 
Durant els 12 mesos analitzats, s’han dut a terme un seguit de millores en la instal·lació del servei, com la renovació de bombes obsoletes i la incorporació de variadors de freqüència, cabalímetres i elements de gestió automàtica de vàlvules. A més, l’informe apunta que l’estalvi econòmic en el consum d’aigua es deu també a una millor gestió dels horaris de funcionament de les bombes, en funció del nivell dels dipòsits (Can Serra, Orpina i Torreblanca II). Un altra millora destacable en aquest sentit, és l’ajust de la potència contractada, efectiu fa uns mesos i que ha aconseguit rebaixar l’import d’aquesta despesa fixa, suposant un estalvi anual de 4.800 euros.

 
Font: Ajuntament de Vacarisses
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top