Estucs Casadevall participa en diverses obres d’adequació per a que els edificis passessin l’ITE corresponent

Fa poc més d’un any va entrar en vigor el Decret 67/2015 per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d’habitatges, mitjançant les inspeccions tècniques.

La Inspecció Tècnica d’Edificis és una inspecció visual que fa un tècnic competent que pretén determinar l’estat de conservació i manteniment d’un edifici. Com a norma general, tots els edificis han de passar la ITE abans de complir els 45 anys d'antiguitat.

A través d’aquesta inspecció el tècnic desenvolupa un informe exhaustiu de l’estat de l’edifici definint el seu sistema envoltant, el sistema estructural i el sistema d’instal•lacions del mateix.

El diagnòstic acaba amb un informe de deficiències (en cas d’haver-n’hi) que cal esmenar en un termini d’entre 6 i 12 mesos depenent de la perillositat que representin. A partir d’aquí, el propietari o comunitat de veïns haurà d’aprovar un programa de rehabilitació acompanyat d’un fons de reserva que garanteixi la reparació de les deficiències contactant amb professionals tals com estucadors, ceramistes, vidriers o paletes per arreglar els desperfectes de l’edifici.

Tot i que és l’arquitecte qui fa la inspecció, sovint els estucadors reben l’encàrrec de millorar o restaurar estructures mal conservades que podrien ser un perill pels veïns de l’edifici analitzat.

Estucs Casadevall amb una experiència dilatada en la restauració i reforma d’elements ornamentals i edificis ha participat en diverses obres d’adequació per a que els edificis passessin la Inspecció Tècnica corresponent.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top