Estudiants de La Salle Manlleu visiten Novatilu

El curs passat un dels equips del projecte FAIG-ApS va dissenyar un prototip de dispensador i recollidor de bosses pels excrements de gossos; Com a reconeixement a la tasca dels alumnes s’ha organitzat una visita a l’empresa NOVATILU, fabricants d'enllumenat públic, mobiliari urbà, tapes i reixes, parcs infantils, material esportiu i jocs saludables. 

L’equip “Brigada C” del projecte FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO de La Salle Manlleu va fer una visita a l’empresa NOVATILU, concertada des de la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu, regidoria amb la que varen estar treballant els alumnes el curs passat. El motiu de la visita va ser que el curs passat l’equip format per en Martí Codina, Sergi Cuní, Albert Corominola i Marc Vilaró van crear un prototip d’un dispensador i recollidor de bosses pels excrements de gossos; resultat del seu projecte ApS amb la Policia Local de Manlleu. El passat mes de juny van fer l’exposició del projecte a la sala de plens de l’ajuntament, davant membres de la Policia Local i de la regidora, Carme Trillas, que va comentar que treballarien per què el projecte no es quedés en un document acadèmic. En aquest sentit, des de l’ajuntament s’ha buscat poder fer un reconeixement a la tasca dels alumnes organitzant una visita a la nova empresa Novatilu, líder en el mercat i amb més de 20 anys d'experiència en la fabricació de mobiliari urbà, enllumenat públic, tapes i reixes, parcs infantils, equipament esportiu i jocs saludables. La propietària i CEO de NOVATILU, Andrea Carandell, va rebre als alumnes de l’equip i al seu tutor i a diferents membres de la Policia Local, la regidora, el sots inspector i els agents de policia local de proximitat. En arribar es va mantenir una reunió distesa, on es va parlar de la paciència necessària a l’hora d’executar idees i projectes, i dels passos i actors principals a l’hora de dissenyar, fabricar i comercialitzar un producte. Per acabar es va parlar dels avantatges i inconvenients del prototip de dispensador de bosses dissenyat pels alumnes. Tot seguit es va fer una visita guiada per les instal·lacions: la sala de creativitat, el show room i els diversos departaments en què està dividida l’empresa. Abans de finalitzar la visita, els responsables de NOVATILU van lliurar a l’equip de FAIG-ApS un dels Poop Can que comercialitza l’empresa perquè siguin ells els que decideixin quina serà la ubicació del dispensador i recollidor a la ciutat de Manlleu. Des de La Salle es va aprofitar per felicitar als alumnes pel seu treball i dedicació durant el curs passat i agrair a l’Ajuntament de Manlleu i a l’empresa Novatilu la seva col·laboració i suport en aquest projecte.

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top