Èxit en la formació del personal de l'Ajuntament d'Olot per al nou contracte de gestió recaptatòria

L'Ajuntament d'Olot ha finalitzat amb èxit la formació del seu personal en el marc del contracte d' “Assistència Tècnica i de Col·laboració en la Gestió Recaptatòria Municipal, en la Gestió Administrativa i de Recaptació de Multes de Trànsit en Voluntària i Executiva”. Aquest projecte, considerat fonamental per a la millora dels processos administratius i recaptatoris del municipi, s'ha desenvolupat gràcies a la confiança i col·laboració amb l'empresa ALtraffic. Aquesta col·laboració és un exemple positiu de com les empreses privades poden contribuir al desenvolupament i l’èxit dels serveis públics. 
 
L'equip multidisciplinari d'ALtraffic, integrat per professionals de les àrees d'informàtica, consultoria i suport, ha abordat aquest repte amb gran entusiasme, compromís i dedicació. El seu objectiu principal ha estat garantir que el projecte esdevingui un èxit rotund, establint un precedent per a altres municipis de Catalunya que estiguin interessats en millorar la seva eficiència en la gestió de multes de trànsit i altres aspectes relacionats.
 
Amb un enfocament orientat cap a l'eficiència i la innovació, ALtraffic ha preparat el seu equip per assegurar que tots els processos de recaptació i gestió administrativa es realitzin de manera òptima i eficaç. Amb aquesta formació, el personal municipal estarà millor preparat per gestionar els processos de recaptació i administració, beneficiant la comunitat i millorant la qualitat dels serveis oferts. Aquesta iniciativa marca un pas important cap a la modernització i millora contínua dels serveis municipals d'Olot.

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top