EL ARTE CRISTIANO

contacte directe: Sandra Barcons
info@elartecristiano.com
EL ARTE CRISTIANO FIGURES DE PESSEBRE
EL ARTE CRISTIANO IMATGES RELIGIOSES
EL ARTE CRISTIANO FIGURES CEMENTIRI
EL ARTE CRISTIANO PASSOS DE SETMANA SANTA
EL ARTE CRISTIANO COMANDES ESPECIALS

PRODUCTES I SERVEIS

A nivell d'Ajuntaments som especialistes en fer PESSEBRES MUNICIPALS. Cada vegada són més els Ajuntaments que volen disposar del seu propi Pessebre en una plaça o en instal·lacions emblemàtiques de la ciutat per celebrar les festes de Nadal i El Arte Cristiano ha fet possible el fet de mantenir viva aquesta tradició i donar-li un caire molt especial. Ajuntaments com el de Barcelona, entre molts altres, han confiat a El Arte Cristiano els seus Pessebres Municipals.


Altres línies que tenim són:

SANTORAL
El Arte Cristiano és una empresa familiar fundada l'any 1880 dedicada a l'elaboració artesanal de figures religioses. Es tracta, sens dubte, de la més àmplia col·lecció de models del món (més de 2.000 models). Des dels seus inicis ha subministrat els seus models a tot el món elaborats en un mateix material, la pasta cartró fusta, ideal per a espais interiores. Oferim la més àmplia gamma de models de sants, verges, sagrats cors, crucifixos, nens Jesús , via crucis, etc.

EXTERIOR
Amb la finalitat d'ampliar l'oferta dels nostres productes i permetre que aquests models puguin tenir una major presència i reconeixement l'empresa ha creat una nova línia basada en els materials més nous tant en l'elaboració com en l'acabat final que hi ha al mercat permetent que aquestes estàtues siguin resistents a la intempèrie. Podem oferir totes les seves imatges de catàleg entre 60 i 200cms en aquests materials. • Fibra de vidre: les decoracions en aquests materials són en blanc, imitació pedra i decorades. • Resina: aquest material permet el bany electrolític en bronze més d'aquesta nova línia L'Art Cristià ofereix també la possibilitat de fabricar les estàtues en materials nobles com el bronze de fosa, ciment pòrtland i pedra. Amb aquesta línia volem solucionar una falta de sempre en el sector funerari com és el poder realitzar qualsevol estàtua religiosa en qualitat i preus excepcionals. Per encàrrecs especials no dubteu a contactar ja que l'empresa té un equip d'escultors que poden satisfer les seves necessitats.

BETLEMS
El nostre taller va ser fundat l'any 1880, vam realitzar figures de manera artesanal seguint les tècniques dels nostres fundadors segons l'escola tradicional Olotina. Tenim una àmplia selecció de naixements, figures de reis, així com figures decoratives, animals, grups i altres complements per al seu pessebre. Les nostres figures estan especialment indicades per a col·leccionistes, amants de la qualitat i acabats de l'art litúrgic Cristià.

PASSOS SETMANA SANTA
Tenim un ampli catàleg de passos de Setmana Santa. El termini de lliurament és d'aproximadament unes 6 setmanes a partir de la confirmació de la comanda.

ENCÀRRECS ESPECIALS
Ens posem a la seva disposició i ens adaptem per a realitzar l'obra que precisi, a trabés de fotos, d'adaptacions del nostre catàleg, substitució d'escultures ja existents, reproduccions, etc.


Els materials i acabats són els següents:

Resina
Composició del material: resina de polièster amb carbonat de calci.
Acabat: bany electrolític d'aliatge de coure i altres materials i acabat de pàtina de bronze
Les estàtues poden tenir entre 60 i 120 cm.

Fibra de vidre
Aquest material suporta perfectament la intempèrie. Les estàtues que poden realitzar-se amb ell tenen entre 60 i 200 cm i no incorporen aurèola no ulls de vidre.
Composició del material: resina de polièster gelcoat i fibres de reforç.
Acabat: pintura, esmalt mat a l'aigua no tòxic de gran duresa i resistència.

Talla de fusta
Aquesta línia vol ser un homenatge als grans escultors que han col·laborat amb la nostra empresa al llarg d'aquests més de 125 anys (Llimona, Blay, Devesa, Ache, Trayte i molts altres).
Amb aquesta línia oferim la possibilitat de realitzar en fusta tallada qualsevol dels nostres models superiors a 60 cm, decorats sense aurèola no ulls de vidre.
La característica més important d'aquestes escultures és la importància donada al treball de talla i la poca intervenció de la màquina.

La realització pot ser en tres decoracions diferents:
- Fusta natural
- Antiga en colors per transparències
- Extra enguixada amb or i cisellada

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Som especialistes en fer PESSEBRES MUNICIPALS.

AJUNTAMENT DE BARCELONA

AJUNTAMENT DE LA SEU

AJUNTAMENT DE SITGES

AJUNTAMENT DE BARCELONA
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top