Familyar al Mobile World Congress de Shanghai

Familyar és una plataforma que facilita la comunicació entre les entitats socials, la gent gran i els seus familiars. L'objectiu d'aquesta és evitar la solitud i l'aïllament social de la gent gran, creant motivació i benestar emocional.

Des de fa dos anys que ha participat al 4YFN (4 Years From Now) del Mobile World Capital i aquest any 2016 ha estat convidada a participar al Mobile World Congress de Shanghai del 29 de juny a l’1 de juliol.

Familyar és una de les 16 empreses espanyoles que acompanyaran a la delegació del MWCapital. La proposta, impulsada juntament amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme a través de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, la Generalitat de Catalunya, amb ACCIÓ, i l’Ajuntament de Barcelona, representat per Barcelona Activa, mostra el potencial del sector tecnològic espanyol i promou la creació de sinèrgies amb els agents locals i aborda les oportunitats de creació de negoci al continent asiàtic.

Familyar presentarà l’aplicació mòbil per cuidar de les persones grans i en especial donarà a conèixer com els ajuntaments poden estar en contacte amb els ciutadans de major edat i les seves famílies, per tal que la gent gran rebi l'assistència i informació que necessiten per fomentar l’envelliment actiu a l’hora que els fa formar part del seu entorn social i familiar.

Familyar proporciona a les entitats un canal de comunicació eficaç que els permetrà enviar informació, de forma massiva o individualitzada, a les persones grans i els seus familiars. Podran notificar alertes en el moment oportú, enviar consells sobre benestar i salut o planificar activitats en un calendari compartit. La plataforma permet oferir un seguiment i una atenció propera amb videotrucades, un a un o entre diversos participants.

Les entitats poden formar part de les xarxes creades pels familiars o construir-ne de noves, el que permet una posta en marxa ràpida i econòmica.

Familyar és l’eina que proporciona ajuda a les entitats que treballen per dinamitzar i afavorir l’envelliment actiu i la inclusió social.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top