Figueres presenta els projectes de millora de la mobilitat de la ciutat vinculats als fons Next Generation

A Figueres s’ha presentat un projecte amb l'objectiu de transformar la mobilitat a la ciutat en tres eixos.

En primer lloc es vol avançar cap a un parc de vehicles més sostenible apostant pel vehicle elèctric. L'Ajuntament de Figueres ha sol·licitat la subvenció europea per adquirir dos autobusos elèctrics per Fisersa i un camió elèctric per la Brigada Municipal. Aquesta acció té l'objectiu de reduir les emissions de gasos contaminants i també minvar el soroll i la contaminació acústica que generen els vehicles municipals.

El segon eix plantejat és l'habilitació de quatre quilòmetres i mig de carrils bici. Aquesta acció anirà acompanyada d'instal·lar vuit aparcaments segurs per bicicletes que es situaran en entorns estratègics per a facilitar l'aparcament dels ciclistes com la zona esportiva o les estacions de trens.

En tercer lloc s'han proposat dues intervencions als carrers Col·legi i Sant Llàtzer per eixamplar les voreres, posar arbrat nou, millorar l'enllumenat, el mobiliari públic i renovar el paviment. Aquesta millora també es proposa a trams del carrer Méndez Núñez, de la Calçada dels Monjos i del carrer Compositor Serra on es vol renovar el paviment i ampliar les voreres. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top