Fins a 3.500 € de subvenció a empreses per a desenvolupar un projecte blockchain

El CBCat, de la Cambra de Comerç de Barcelona, juntament amb el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i el cofinançament de FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), impulsen un programa de subvencions per a la implantació de solucions que impactin qualsevol àmbit de l’empresa (intel·ligència de negoci, gestió empresarial, eines col·laboratives, intel·ligència de negoci, sistemes de fidelització, reputació en línia, comerç electrònic, etc.), sempre que estiguin basades en tecnologia blockchain.

Aquesta subvenció suposa un 50% del cost total del projecte, fins a un màxim de 3.500 €. Hi poden optar totes aquelles empreses catalanes que compleixin els requisits que es poden trobar a l'apartat de finançament del web del CBCat (https://cbcat.io/financament/). Les empreses interessades poden inscriure's al programa omplint un formulari que trobaran en la mateixa pàgina web.

L’impuls de les tecnologies de cadena de blocs (blockchain) i DLT constitueix una prioritat del Govern per fer de Catalunya un pol d’innovació, lideratge i atracció de talent, inversió i empreses en tecnologies DLT (distributed ledger technologies). Les tecnologies blockchain i DLT obren un ventall d’oportunitats que cal explorar per poder establir una estratègia adequada que permeti aprofitar-ne els beneficis, com ara la gestió de la informació de manera més segura; l’optimització de processos i reducció de costos operatius; més transparència en els processos; l’autentificació més segura i àgil de la identitat; la persistència i integritat de les dades, i els estalvis en infraestructura tecnològica, entre d’altres.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top