FISERSA ja s’encarrega de la neteja viària a Figueres

Amb el nou any, FISERSA ha començat a prestar el servei de neteja viària a la ciutat de Figueres. El traspàs a FISERSA es va fer realitat el mateix 1 de gener dia en què els nous efectius van començar a treballar fent serveis ordinaris de festiu, però reforçant aquelles àrees de la ciutat amb més necessitat de neteja.

Dilluns 3 de gener va ser el primer dia feiner amb la nova maquinària treballant pels barris. El primer recorregut va ser el polígon industrial i el barri de la Marca de l’Ham, on es va estrenar la nova escombradora. Es tracta d’una màquina d’última generació que incorpora un tercer braç a la part davantera i que disposa d’un millor sistema de neteja amb aigua. En les pròximes setmanes, s’aniran incorporant a la flota de la neteja més aparells, com ara les baldejadores. Arribaran més escombradores, un camió cisterna per reg i baldeig, camions de recollida de voluminosos, equips hidronetejadors i diversos vehicles per al desplaçament dels operaris de neteja.

El nous mitjans tècnics seran peces clau del servei que es prestarà a Figueres, ja que s’ha fet una inversió de més de 2 MEUR. Pel que fa a efectius humans, la plantilla de la neteja viària ha augmentat i s’estudia un nou increment.

La neteja viària a Figueres era a mans privades des del 2001 i fins el 31 de desembre del 2021 ha estat gestionada per l’empresa Ecoserveis.  El traspàs suposa la municipalització del servei i un estalvi per l’Ajuntament de Figueres de més de 170.000 euros anuals. També s’autoritza una despesa màxima a favor de FISERSA de 14,4 MEUR durant la durada del contracte i a raó de 2,8 MEUR a l’any.

Figueres de Serveis S.A (FISERSA) és una empresa municipal que ofereix els serveis de subministrament i sanejament de l’aigua; mobilitat i manteniment urbà. Recentment també ha assumit la gestió de l’enllumenat públic de la ciutat de Figueres.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top