Fora papers, burocràcia i corrupció!

Més de 30 experts nacionals i internacionals d'àmbits diversos però a la vegada relacionats, com l'administració electrònica, la contractació pública, la gestió de RRHH, les Smart Cities, la gestió de serveis públics, o l'Open Government, reuneixen les seves experiències per crear una obra capitanejada per Víctor Almonacid, un dels majors entesos en els processos de modernització de les administracions públiques. Aquesta obra condueix a l'administració local cap al futur, passant per l'era electrònica per arribar a l'administració Intel·ligent.
 
L'administració local està d'actualitat. L'1 de gener d'aquest any va entrar en vigor la reforma del règim local. Més enllà del contingut i opinions sobre la llei, el que sí s'ha comprovat és la incidència que tenen els serveis públics locals en la societat. Són els ajuntaments l'administració més propera al poble i en la majoria dels casos l'únic contacte dels ciutadans amb els òrgans que els representen. Aquests ciutadans, a més a més, avui dia estan integrats en l'anomenada "societat en xarxa", i no els agraden els papers ni la burocràcia, i per què no dir-ho, tampoc la corrupció.
 
En aquest sentit sembla clar que transformar i modernitzar l'Administració és absolutament necessari per a la supervivència. Aquest manual "Full de ruta cap a l'administració Intel·ligent" conté les directrius bàsiques per dur a les nostres institucions no només pel camí de la modernització, sinó també pel de la relegitimació davant el ciutadà.
 
"MANUAL PER A LA GESTIÓ INTEL·LIGENT DE L'AJUNTAMENT. Full de ruta cap a l'Administració Intel·ligent: de l'Administració electrònica a la Intel·ligent, i més enllà”, es presentarà el dia 24 de gener, divendres al Col·legi d' Advocats de Barcelona.
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top