Fundación Grupo AL i Localret treballen per diagnosticar el grau de maduresa l’Administració Digital dels ens locals

Fundación Grupo AL, està duent a terme juntament amb el Consorci Localret, un projecte pilot a diversos ajuntaments de Catalunya per a la “Validació del diagnòstic del grau de maduresa en el compliment de la normativa d’Administració Electrònica i Govern Obert. Mentoring i acompanyament en el procés de formació i avaluació”.La finalitat d’aquesta Guia es oferir a les entitats locals un instrument que dona resposta, en el marc de desplegament de l’Administració Digital, a les següents preguntes:

• On som? Permet conèixer el grau de desenvolupament de l’Administració Digital de cada organització.

• Què ens falta? Detecta quins projectes clau queden pendents de desenvolupament.

• Com continuem? Al final del recorregut, poder disposar d’un diagnòstic que permeti traçar un full de ruta per continuar el desplegament.

L'avaluació realitzarà a través de la Guia propietat d'AL Fundació, representa un enfocament estratègic que incorpora múltiples marcs de control alineats amb els principis recollits al Pla d'Acció sobre Administració Electrònica de la Unió Europea, que d'acord amb la Comissió Europea s'ha de tenir present a qualsevol Pla d'Administració electrònica que les organitzacions públiques pretenguin implementar.

Aquesta eina d'avaluació, pionera al mercat, permet identificar quin és el nivell de desenvolupament del que es pot anomenar marc global de compliment de l'Administració Digital. Per tant, avalua i ofereix un diagnòstic precís, del grau de compliment de cadascun dels factors necessaris per avançar en aquesta transformació.

Aquest mentoring i acompanyament, inclou un informe final amb els resultats de l'avaluació i recomanacions per abordar el procés de millora en els punts que es considerin necessaris.

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top