Fundación Grupo Norte i INICO convoquen la XV edició del concurs de fotografia digital "Les persones amb discapacitat en la vida quotidiana"

L'Institut per a la Integració en la Comunitat de la Universitat de Salamanca (INICO) i la Fundación Grup Nord obren el termini de presentació de fotografies per a la XV Edició del Concurs de Fotografia 'Les persones amb discapacitat en la vida quotidiana'.

Un certamen que té com a objectiu sensibilitzar la societat a través de la fotografia, mostrant una imatge normalitzada i integradora de les persones amb discapacitat. D'aquesta manera, es pretén oferir imatges positives, des de la perspectiva dels seus propis protagonistes, que permetin la reflexió, empatia, i identificació de les persones amb discapacitat.

Podran participar en aquest premi fotògrafs professionals o aficionats, majors d'edat, de qualsevol nacionalitat, i s'han d'ajustar al tema proposat "Les persones amb discapacitat en la vida quotidiana". D'altra banda, no podran presentar més de tres fotografies, i totes elles han de ser inèdites i estar en format digital. El termini de recepció de treballs finalitza el 22 d'octubre de 2017, i l'enviament d'arxius es realitzarà des del formulari inclòs a la web de l'INICO: FORMULARI

La decisió del jurat -format per representants de l'INICO, de la Fundación Grupo Norte, per professors de la USAL i fotògrafs professionals- es farà públic al desembre de 2017, i s'atorgaran tres premis als seleccionats: El primer, dotat amb 2.500 € , el segon, amb 1.500 €, i el tercer, amb 1.000 €. A més, se'ls farà entrega d'un diploma, i dos llibres commemoratius de les deu primeres edicions del Concurs (2003 - 2007 i 2008 - 2012).

Les bases del Concurs ja estan disponibles a la pàgina web de Fundación Grup Nord (www.fundaciongruponorte.es), a la secció Activitats / Fotografia i Discapacitat, i en el següent enllaç: BASES

 
Conveni de col·laboració

D'altra banda, la Fundación Grupo Norte ha renovat el conveni de col·laboració amb el INICO per altres tres anys, a través del qual es compromet a patrocinar el concurs, a la divulgació entre els mitjans de comunicació, i a l'edició del llibre de fotografies presentades en eIs últims cinc anys, entre d'altres accions.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top