Galp Energia i Grup MIFAS promouen la inclusió laboral de persones amb discapacitat

Galp Energia i Grup MIFAS han firmat un contracte de prestació de serveis per un any prorrogable per a les estacions de servei de Galp de Pont Major i de Borrassà, a la província de Girona.

Amb l’objectiu d’ampliar llocs de treball entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física, en aquest acord, GiroPark i Tadifi (Centres Especials de Treball del Grup MIFAS) s’han compromès a contractar un total de sis persones amb discapacitat física, tres per a cada gasolinera, que seran seleccionades a partir de la borsa laboral del Grup MIFAS. Aquests treballadors s’encarregaran de prestar serveis com l’atenció al client, el control de la caixa, la inspecció de les instal·lacions o el repostatge de carburants.

Galp Energia, per la seva part, oferirà rebaixes immediates de 0,040€ per litre en el preu del carburant a tots els membres del Grup MIFAS que disposin de la targeta Galp Flota Business. Aquells que vulguin beneficiar-se d’aquesta col·laboració, només han de sol·licitar la targeta a les gasolineres de Pont Major o Borrassà, o bé a la seu central del Grup MIFAS.

Amb Pont Major i Borrassà ja són tres les gasolineres gestionades pel Grup MIFAS, donant un lloc de treball a un total de 10 persones amb discapacitat física.
 

Sobre els CET/s de MIFAS

Els Centres Especials de Treball del Grup MIFAS es van crear amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball a persones amb un alt risc d’exclusió social, que tenen dificultats per poder-se integrar a l’empresa ordinària i que necessiten suport tant a nivell laboral com social. La seva plantilla compta amb un mínim del 70% de persones treballadores amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Els seus beneficis es reinverteixen a la Fundació MIFAS que actualment compta amb un Centre Ocupacional a Riudellots de la Selva amb 70 usuaris, un Centre de Dia a Vilafant amb 28 usuaris i una Residència a Girona ciutat que, l’any 2014, va atendre 63 usuaris.

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top