Gartner posiciona a Sophos com a Líder del Quadrant Màgic per a Plataformes de Protecció Endpoint

Gartner, Inc., ha nomenat de nou a Sophos com a Líder en el seu Quadrant Màgic de 2016 per a Plataformes de Protecció Endpoint1 (EPP), una posició que manté des de 2007.

A l'informe, Gartner identifica les quatre etapes principals en el cicle de vida de la seguretat en funció de si les característiques de les solucions que ofereixen s'apliquen en aquestes quatre etapes. Aquestes són: establiment de polítiques, prevenció, detecció i reparació, i avaluació dels proveïdors d'EPP.

Segons l'informe, "la majoria dels compradors estan començant a veure que els productes EPP no només poden usar-se en Windows, sinó en una àmplia gamma de servidors i clients. Nosaltres avaluem la capacitat que els fabricants tenen de protegir i gestionar un gran nombre de endpoints (Mac, iOS i Android), i d'integrar-los a la consola d'administració. En l'actualitat, gran part dels majors compradors empresarials estan seleccionant una millor capacitat de EMM [Enterprise Mobility Management], però, en els pròxims dos anys, esperem que el mercat EPP inclogui aquesta funció (que ja està succeint al final al mercat de les pimes)". A més de ser Líder en EPP, Sophos també ha estat nomenat Visionari al juny en el Quadrant Màgic de Gartner de 2015 per Enterprise Mobility Management Suites.

"Les amenaces actuals exigeixen un tecnologia avançada com Sophos Next-Gen Endpoint Protection, que prevé, detecta, repara i investiga en una sola solució", afirma Dan Schiappa, vicepresident sènior i director general de Sophos Enduser Security Group. "Els nostres investigadors de SophosLabs estan apreciant un augment en la sofisticació del malware - el polimorfisme s'està convertint en norma i el malware fins ara desconegut està augmentant. Aquests tipus d'amenaces només poden ser detectats per funcionalitats integrades, com ara aprofitar la prevenció, analitzar el comportament i les heurístiques prèvies a l'execució que hem incorporat en els nostres productes. Creiem que el fet que Sophos es mantingui posicionat en el quadrant de Gartner de Líders en Plataformes de Protecció Endpoint durant els últims nou anys valida la nostra estratègia de constant innovació en protecció endpoint mitjançant la introducció de primícies en el sector, com ara ha passat amb la seguretat sincronitzada de Sophos Security Heartbeat. "

Sophos creu que les seves tecnologies de protecció d'última generació per a usuari final, servidors i xarxes comptaran encara amb més lideratge i seguiran mantenint als clients protegits contra la contínua evolució de les amenaces. "Sophos és una de les poques empreses a nivell mundial que tenen l'amplitud de solucions i profunditat de coneixements per poder avançar de forma precisa en el sector protegint totes les plataformes", ha afegit Schiappa.

Per descarregar una còpia gratuïta de l'informe de Gartner, fes clic aquí.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top