GENERA i CLIMATITZACIÓ el màxim exponent de l'eficiència energètica i la sostenibilitat

Madrid es convertirà l'última setmana de febrer en la capital de l'eficiència energètica i la sostenibilitat amb motiu de la celebració de CLIMATITZACIÓ i GENERA. Els dos salons coincidiran aquest any a FIRA DE MADRID, i reuniran prop de 900 empreses, entre expositors directes i representats, que exhibiran les seves propostes més avantguardistes en matèria d'aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Refrigeració, així com les últimes novetats tecnològiques en el àmbit de les Energies Renovables i el Medi Ambient.

La Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, GENERA, avança les seves dates i mostrarà les novetats de prop de 300 empreses, del 26 al 28 de febrer. D'aquesta manera, coincideix en temps amb CLIMATITZACIÓ, Saló Internacional d'Aire Condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, que, entre els dies 26 de febrer a l'1 de març, presenta l'oferta de més de 600 companyies.

Tots dos certàmens, organitzats per IFEMA, tenen un ampli suport del sector. En el cas de GENERA la trobada compta amb la col•laboració de l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE), mentre que CLIMATITZACIÓ està promoguda per l'Associació de Fabricants d'Equips de Climatització (AFEC). Així mateix, els salons reben el suport de les associacions empresarials i professionals més representatives en cada àmbit, a través de la seva presència en els respectius Comitès Organitzadors i amb una participació molt activa en els espais expositius i divulgatius.
 

Major atractiu per al públic professional

La coincidència dels dos salons permetrà al visitant aprofitar les sinèrgies que es desprenen dels seus continguts i conèixer de primera mà nous productes, equips i sistemes amb un alt component tecnològic i innovador. Unes propostes que, a més, es presenten especialment marcades pel repte de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, aspectes que estan íntimament lligats al desenvolupament d'ambdós sectors i l'interès actual del mercat.

Des d'aquest punt de vista, l'oferta de GENERA i CLIMATITZACIÓ està especialment recomanada a un ampli col·lectiu professional entre els quals hi ha consultories, enginyeries, construcció, comerç, usuaris industrials d'energia, fabricants i distribuïdors d'equips, instal·ladors i empreses de manteniment; promotors de projectes energètics, universitats i centres de recerca; prescriptors i promotors immobiliaris, i administracions públiques, entre d'altres.

A més de l'àmplia perspectiva de novetats, serveis i solucions que ofereix la visita a les dues fires, el visitant podrà participar en múltiples activitats que tindran lloc de forma paral•lela a l'exposició comercial, com jornades tècniques, tallers i trobades, en què es abordaran temes de gran interès i actualitat, i que proporcionaran una ocasió immillorable per al networking professional. En aquest sentit per garantir una major accessibilitat a tots els continguts, IFEMA ha desenvolupat una APP amb la qual el visitant es podrà descarregar els programes d'ambdues fires i disposar d'una informació actualitzada al moment i seleccionar les conferències del seu interès.

D'altra banda, i amb la finalitat de contribuir a afavorir el trasllat dels professionals, IFEMA, en col·laboració amb algunes associacions sectorials, està organitzant en diferents ciutats de fora de Madrid visites col·lectives a banda i certàmens, facilitant el seu transport, a través d'autobusos i AVE.

L'eficiència energètica, protagonista en els dos esdeveniments GENERA i CLIMATIZACIÓ també tenen en comú la celebració un ampli programa d'activitats paral·leles, destinades totes elles a oferir al professional una àmplia perspectiva dels avenços produïts en els seus respectius sectors, i en el qual també tindran un important pes els temes relacionats amb l'estalvi energètic i la preocupació mediambiental.

En aquest context, el programa de conferències FOROCLIMA comptarà amb dues sessions plenàries en les quals s'abordarà La nova Directiva Europea sobre eficiència energètica i el futur Reial Decret sobre certificació energètica en edificis existents, i prop de 50 conferències al voltant de 10 sessions, sobre Normalització i Reglamentació, Eficiència energètica en projecte i en instal·lacions existents; Tecnologia: Equips i Solucions, Gestió Tècnica d'Edificis i Manteniment, i Fred Industrial. Un últim capítol es dedicarà a qüestions relacionades amb el confort, monitorització així com sobre energies renovables en climatització. Aquest programa es desenvoluparà al llarg de les jornades centrals de fira, els dies 27 i 28 de febrer.

El programa de Jornades Tècniques de GENERA, per la seva banda, contemplarà el desenvolupament de 23 sessions, al llarg de les tres jornades de la fira, i una sessió específica dedicada a la nova Directiva d'eficiència energètica, que introdueix importants canvis legislatius per al sector energètic. També, es presentaran els programes internacionals de suport a la recerca i innovació en matèria d'energia.

En el capítol dedicat a desatacar la tasca de les empreses en R-+ D + i, les dues fires presenten la Galeria d'Innovació, que oferirà una interessant visió de les tecnologies i línies d'avenç en les que vénen treballant les empreses dels respectius sectors.

Completant els continguts de CLIMATITZACIÓ, s'ha organitzat, per segona edició consecutiva el Taller de Tècniques Aplicades, Taller TAC, un espai formatiu i pràctic que posa el focus d'atenció en els instal·ladors. I com a novetat aquest any, es celebrarà l'Aula d'Aplicacions Singulars, una activitat fonamentalment adreçada al col·lectiu d'enginyers en què s'exposaran casos reals d'instal·lacions crítiques de climatització i la resolució pràctica del problema per part de l'enginyer.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top