GiroPark

contacte directe: Àngel Coll
acoll@mifas.com
GiroPark

Zona Blava

GiroPark

Gestió aparcaments

GiroPark

Manipulats

GiroPark

Consergeries

GiroPark

Grues

PRODUCTES I SERVEIS

Zona Blava
El nostre saber fer i la inserció de persones amb discapacitat física, són els valors que ens fan competitius respecte a la competència. A més, val a dir que el control de les zones blaves és una activitat ideal per aquelles persones que tenen dificultats a l'hora d'integrar-se laboralment degut a la seva discapacitat física, principal objectiu del nostre grup.
Duem a terme la gestió integral de concessions administratives, ja siguin dels ajuntaments o de l'Administració Pública:
- Manteniment de les instal·lacions
- Instal·lació de màquines expenedores de tiquets (parquímetres)
- Gestió del personal (persones amb discapacitat física)
- Recaptació, comptat i transport a l’entitat bancària

Serveis Tecnològics
El disseny de nous productes és crucial per a la supervivència de la majoria d’entitats, és per aquest motiu que hem apostat per desenvolupar i implantar una plataforma tecnològica pròpia que permet el control i la gestió intel·ligent de les zones blaves i verdes i aparcaments regulats, proporcionant a les administracions, empreses gestores i ciutadans, aplicacions per smartphone d’última generació.

Gestió d'Aparcaments
Gestionem de manera integral el servei d'aparcaments tant d'empreses públiques com privades. Ens encarreguem de tota la gestió, des de la formació i selecció del personal, cobrament, neteja, manteniment i supervisió de les instal·lacions.

Pintura Vial
Disposem d’una brigada que treballa pels diferents municipis de la província, realitzant tasques de pintura i manteniment a les vies públiques: pintura horitzontal per a pàrquings particulars i comunitaris, delimitació de zones interiors i exteriors d'empreses, senyalització vial per a ajuntaments… així com senyalització vertical (senyals de trànsit).

Control de recintes tancats
Realitzem tasques de control de recintes, entrada i sortides de vehicles i persones. Oferim els nostes servies a pavellons, àrees de serveis, consergeries, concerts, museus, i tot tipus de locals.

Grues Municipals
Treballem en la retirada de vehicles de la via pública sota les directrius que ens marca la policia local de cada municipi.

Botigues
Gestionem botigues - quiosc de venda de diaris, revistes, llibres, articles de regal i plantes, entre d'altres.
- La Botigueta, ubicada dins de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta.
- La botigua de la benzinera de Montjuïc, on també s'hi poden trobar articles d'alimentació.

Consergeries i Serveis Administratius
A través de la prestació de serveis gestionem consergeries, recepció i venda d'entrades, recepció de trucades a través del call center, atenció a l'usuari, externalització de serveis administratius entre d'altres.

Benzinera
Duem a terme l'explotació i la gestió de la benzinera de Montjuïc de Girona. S'ofereixen serveis de rentat de vehicles manual, venda d'articles d'alimentació (pa,brioxeria, begudes, gel...), diaris i revistes, productes d'automoció, productes per a mascotes, llenya i carbonet entre d'altres.

Creació Imatge Corporativa
Gestionem un estudi de disseny gràfic i digital especialitzat en la creació d'imatge corporativa i en el disseny del producte, aportant des de la primera idea del disseny fins a la realització de la impressió amb tota la varietat de productes:
- Targetes de visita
- Díptics
- Tríptics
- Cartelleria
- Retolacions amb vinil
- Lones

Gestió Documental
Ens dediquem a la gestió documental i a la gestió de la informació amb serveis que inclouen l’escaneig, la guarda i la custòdia de documentació.
Disposem de les mesures de seguretat òptimes per oferir la màxima seguretat i confidencialitat.

Serveis Postals
Som Agent Col·laborador de Correus i realitzem enviament massiu de tot tipus de correspondència donant servei a totes les fases del procés: impressió, ensobrat, embossar, etiquetar, classificar, segellar i enviar.
Per tal de fer-li àgil el procés d’enviament, passem a recollir la correspondència a les seves instal·lacions amb la periodicitat que necessiti.
Ens podeu fer arribar la documentació via mail o la podem passar a recollir a les seves instal·lacions amb la periodicitat que necessiti.

Manipulats
Som experts en manipulats i fem tot tipus de serveis a mida del client. Ensobrem, pleguem, embossem i etiquetem, entre d’altres, de forma automàtica o manual. No importen les quantitats, fem tot tipus de serveis.

LISMI i Mesures Alternatives

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

  


Gestió d'Aparcaments

Serveis tecnològics

Pintura Vial

Servei postal
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top