Gestor energètic EDS per a una major eficiència energètica en edificis i indústria

L'equip EDS de Circutor disposa en el seu interior del programa de gestió energètica PowerStudio encastat, característica que li permet a l'usuari poder prescindir d'un ordinador físic per a la supervisió i el control, podent realitzar tasques de monitorització i explotació de dades directament sobre el propi equip , i amb un simple navegador web. Aquesta prestació ho fa summament interessant per a petites instal·lacions on la dedicació de recursos informàtics no és accessible per part del client (instal·lació de servidors dedicats).

A més, el fet que l'equip es comporti de manera autònoma, fa d'ell, un element perfecte per al control distribuït de diferents emplaçaments, podent arribar a centralitzar en un sol punt, tota la informació relativa a la monitorització i consum de l'energia elèctrica .

Hi ha una referència amb un mòdem GPRS/3G integrat. Aquesta característica fa d'aquest dispositiu un element molt interessant per instal·lacions remotes, on l'accés a Internet no es pot dur a terme per les vies de connexió tradicionals (ADSL).

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top