Girona renovarà els propers mesos la xarxa d'aigua potable de diferents punts de la ciutat

Girona renovarà els propers mesos la xarxa d’aigua potable de diferents punts de la ciutat. Com cada any, des de l’Ajuntament de Girona es planifiquen les obres de renovació per tal que afectin al mínim a la ciutadania. L’execució de les tasques va a càrrec de la societat Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter.

La setmana vinent començaran les actuacions al carrer del Migdia, al sector de l’Eixample Sud, on s’obrirà una rasa al lateral est de la via, en el tram comprès entre el carrer d’Emili Grahit i el carrer del Marquès de Caldes de Montbui. La data prevista de finalització de les obres és el 9 de setembre. Els treballs de millora en aquest punt afectaran les zones d’aparcament a ambdós costats del carrer i puntualment provocaran petites retencions del trànsit.

De setembre a desembre està previst actuar a les xarxes d’aigua potable de l’àmbit format pel carrer de Joaquim Vayreda, el carrer dels Impressors Bro i el carrer de Pau Casals, al sector de l’Eixample Nord; a la zona del carrer del Pou de la Torre, el carrer del Puig d’Adri i el carrer del Mas Vendrell, al sector de Taialà, i als carrers de la Pica d’Estats i del Mas Abella, al sector de Palau.

En les últimes setmanes s’ha substituït la xarxa del carrer de Francesc Palau i Quer, al sector de Montilivi, i del carrer de la Sèquia, en el tram entre la ronda de Ferran Puig i la Gran Via de Jaume I, al sector del Mercadal. Aquests dies s’està treballant en el canvi de la xarxa al carrer del Tambor Ansó, a Sant Daniel.

Aquestes actuacions es porten a terme cada any en diferents sectors de la ciutat i tenen com a objectiu substituir les canonades defectuoses de la xarxa d’aigua potable del municipi.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top