GOING GREEN

contacte directe: Departament de Marketing
info@goinggreen.es
GOING GREEN

Moto elèctrica The Core

GOING GREEN

Scooter elèctric Vectrix VX-2

GOING GREEN

Moto elèctrica Vectrix VX-3

GOING GREEN

Bicicleta elèctrica

GOING GREEN

Sharing Car/moto

PRODUCTES I SERVEIS

L’empresa Going Green, ubicada a Barcelona és, des de fa més de 6 anys, líder en mobilitat elèctrica a les nostres ciutats. Recentment, ha llançat la seva nova moto The Core, 100% elèctrica i amb el 80% dels components d’origen nacional, que destaca per la seva funcionalitat i innovació unint els conceptes de mobilitat sostenible i noves tecnologies de control i monitorització.
Aquesta moto, per la seva pròpia concepció i el seu ús exclusiu de gestió remota, és idònia per l’ús intensiu per part de flotes públiques i privades. Els seu disseny permet l’opció de personalitzar les motos per cada una d’elles.
Addicionalment, la Companyia ha presentat el servei de motosharing elèctric Motit a Barcelona, servei que vol oferir a ciutadans i visitants una nova manera de moure’s per les nostres ciutats, més flexible, còmoda, eficient, sostenible i innovadora.
És una moto dissenyada principalment per a l’ús professional: - prescindeix de materials plàstics (fàcilment deteriorables) - lleugera (fàcil conducció per a usuaris novells i evita greus lesions en cas de caiguda)

P+SAC

Vehicle elèctric i gestió de flotes

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Gestió de flotes amb vehicle elèctric (4 rodes ) :

Car sharing Iberdrola
Going Green va posar en marxa el primer corporate car Sharing amb cotxes elèctrics per a l'empresa Iberdrola .
Es tracta d'un car Sharing que permet compartir a més de 200 empleats cotxes elèctrics repartits en centres corporatius a Madrid, Barcelona , València , Valladolid , Sevilla i Bilbao .

Ajuntament de Gijón
Going Green va posar en marxa amb l'Ajuntament de Gijón un servei pioner en l'Administració Pública a Europa .
Tota la flota municipal , composta per 8 cotxes elèctrics , 2 híbrids i 44 de combustió , s'utilitza mitjançant un sistema d'ús compartit .
Cada empleat municipal pot utilitzar una sèrie de vehicles a demanda sense necessitat de realitzar una reserva mitjançant la seva targeta ciutadà . En funció de les necessitats de cada usuari , l'horari d'accés als vehicles varia .

Car sharing Navarra
Going Green ha llançat juntament amb l'empresa IDN i amb la col · laboració de l'Ajuntament de Pamplona i Iberdrola la iniciativa Car Sharing Navarra .
Car Sharing Navarra permet a qualsevol ciutadà i visitant de Pamplona llogar cotxes elèctrics des de 6 € / hora .
Actualment hi ha dues estacions operatives i està previst la incorporació de dos addicionals.

-


Gestió de flotes amb vehicle elèctric ( 2 rodes ) :
Segur, Burguer King , TeikIt , Policia Local d'Algesires , Guadalajara , Calvià , Formentera ...

Policia Local de Segòvia
La Policia Local de Segòvia incorpora 8 motos elèctriques Vectrix a la seva flota
L'empresa Going Green s'ha adjudicat la licitació per a la contractació de vuit motocicletes elèctriques per a la Policia Local de Segòvia .
L'Ajuntament de Segòvia s'uneix , d'aquesta manera , a les iniciatives a favor de la Mobilitat Sostenible dutes per altres ajuntaments d'Espanya que han anat incorporant motos elèctriques gradualment a la seva flota policial .

-


Servei de motosharing

MOTIT Barcelona
MOTIT és una iniciativa de Going Green que permet reservar a través de web o Smartphone una moto que podràs recollir al carrer i tornar al lloc de destinació que vulguis . Es pot llogar per temps o per distància recorreguda . La moto és 100% elèctrica i compta amb un navegador que et guiarà fins el teu destí .
La moto utilitzada està dissenyada i fabricada per Going Green específicament per MOTIT :
100% elèctrica
Lleugera i manejable
Fins 65 km / h
Sempre amb bateria per a tu
Casc disponible a la moto
GPS


Motit Barcelona

Burguer King

Ajuntament Gijón

Policia Local Segovia

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top