Gran acollida del Congrés de GOVERN DIGITAL. 21 i 22 gener 2015

El Congrés de GOVERN DIGITAL, organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Consorci AOC està cobrint totes les expectatives pel que fa a continguts de l'ampli programa, tots ells d'alt nivell pràctic i pel que fa al nombre d'assistents, amb una previsió que superarà àmpliament el mig miler de responsables públics inscrits fins a la data.
 
Oferirà una ponència magistral a càrrec de Linnar Viick, guru de la transformació digital de la República d'Estònia i vuit taules de debat amb ponents de primer nivell tant nacional com internacional, amb representacions de l'OCDE i l'ONU, a més d'experts i responsables públics referents per a les administracions catalanes.
 
Les sessions pràctiques oferiran més de 30 casos d'èxit presentats conjuntament per les empreses i les administracions que els estan implementant. A més oferirà 15 sessions de debat i pràctiques presentades per les administracions més avançades, conformant un panell únic per als nostres responsables públics.
 
Si no t'has inscrit ja, fes-ho abans de es completi l'aforament a la web del congrés: http://web.aoc.cat/governdigital/ca/#tile_registration
 
S'ha obert la inscripció per al sector privat fins al 10 de gener o fins a completar el nombre habilitat per a aquest. Inscripció sector privat en:.
http://www.clubdeinnovacion.es/jornadas/congres-de-govern-digital.php
 
El CONGRÉS DE GOVERN DIGITAL impulsant la Transformació se celebrarà al Palau de Congressos, Fira de Barcelona els dies 21 i 22 gener 2015.
Comptarà amb el patrocini d'un ampli ventall d'empreses compromeses amb el desenvolupament del Govern Digital com ARX, AYTOS, esPublico, IECISA, OMEGA, Vortal, Wolters Kluwer, ABSIS i la col•laboració de ALTRAN, AUDIFILM, ESRI, SIGNATURA PROFESSIONAL, IMPALA, Invinet , Itteria, PIXELWARE, ROSMIMAN, Safelayer, Salesforce, SEMIC, Validat ID i VASS.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top