Grandvalira posa en marxa prop de quaranta purificadors d’aire de SODECA en els espais comuns

El sector de Soldeu de Grandvalira posa en marxa des d’aquesta setmana la totalitat dels prop de quaranta equips de purificació d’aire de SODECA. Coincidint amb la inauguració de la temporada de neu, a l’estació andorrana es va instal·lar primer una trentena dels equips UPM, amb tecnologia ultravioleta UVc amb càmeres germicides, en els espais comuns i de trànsit de persones. La setmana passada van rebre la resta de les unitats que purificaran l’aire de les instal·lacions interiors durant tota la temporada. Es poden trobar aquestes unitats de purificació, per exemple, en el lloguer de material, en tots els restaurants del sector, així com en les instal·lacions, guarderies, oficines o vestidors.


Formació per l’equip de SODECA

El passat 12 de gener un equip tècnic de SODECA es va desplaçar a les seves instal·lacions per realitzar una jornada de formació dirigida als operaris, responsables de departament i personal de manteniment.

El contingut de la formació es va centrar en explicar com es fabriquen aquestes unitats, la seva utilitat i com es programen. L’equip tècnic de SODECA va incidir en la importància de col·locar el purificador en un espai visible per a l’usuari i escollir la ubicació correcta i estratègica. La funcionalitat d’aquestes unitats de purificació d’aire és la d’inhabilitar virus i bactèries, eliminar àcars i partícules perjudicials per a la salut i millorar la qualitat de l’aire interior.


Etiquetes de garantia d’aire purificat

Els usuaris podran comprovar que les instal·lacions compten a les entrades de dits espais etiquetes i cartells de SODECA que indiquen que el local compta amb aire purificat.

Amb aquesta posada en marxa dels prop de quaranta purificadors de SODECA, l’estació de Grandvalira continua treballant per a la salut i seguretat dels seus clients.


Grandvalira, espai segur davant la covid-19

Aquesta acció se suma al reconeixement rebut per l’adaptació als protocols de salut preventiva per a garantir la màxima seguretat de treballadors i visitants. A principis de desembre, Grandvalira va obtenir una doble certificació (Bureau Veritas i OCA Global) com a espai segur davant la COVID-19 amb l’objectiu d’obrir temporada amb totes les garanties.

Ambdues certificacions garanteixen la correcta aplicació de protocols de prevenció i control que minimitzen els riscos de contagi de malalties causades por agents biològics com la COVID-19. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top