Grup Jorsan entrega a Kiloenergia una Pick-Up D-Max i un ISUZU F 14 transformat a Tractora

L’empresa de lloguer de grups electrògens i generadors d’energia, Kiloenergia, acaba d’adquirir a Grup Jorsan una Pick-Up D-Max adaptada a les seves necessitats ja que li instal·len una Caixa oberta amb plataforma elevadora i enganxament per remolcar fins a 3.500Kg .

Per altre banda l´ F-14 transformat a Tractora ``tracto-camió´´.

Aquesta empresa fa 7 anys que coneix i utilitza les Pick-Up D-Max i en destaca el seu bon funcionament. Motivats per les seves prestacions fa 3 anys van provar també un F12 que també es va transformar a Tractora i ara repeteixen amb un nou model de suspensió pneumàtica i canvi robotitzat de 14 tones.

Paco Vazquez, soci de Kiloenergia, afirma que “aquests vehicles estan pensats per treballar, no són turismes, i destaquen per la seva robustesa”. De fet, kiloenergia disposa de grups electrògens de fins 300 kVA, de més de 4000 kg, que van sobre rodes i són remolcats amb vehicles propis, per tant els calen vehicles fiables i resistents.

 
La Pick-Up D-Max d'ISUZU

 
Isuzu D-Max té una vocació professional perseguint per sobre de tot la robustesa i la fiabilitat. No en va segueix sent, com subratlla la pròpia marca japonesa, l'única 'pick-up' que produeix ara per ara un fabricant de camions.

D-Max és sinònim d’agilitat, potència i capacitat d'adaptació. Permet transportar càrregues pesades amb un reduït consum de carburant i satisfent totes les exigències en termes de capacitat de càrrega i confort de conducció, també en terrenys no asfaltats.
 
La premsa especialitzada destaca d'aquest model el gran treball d'enginyeria que ha aconseguit ISUZU per aconseguir un nou motor Euro 6 que, sent més contingut, aconsegueix més prestacions, més reducció de consums i emissions i una increïble reducció del nivell de soroll en l'interior de l'habitacle. I tot això, a més, evitant haver de recórrer a l'ús de l'AdBlue.

També destaquen la seva capacitat com a 4x4, molt millorada ara gràcies a la incorporació d'ajudes electròniques com el Control d'Arrencada en Pendent (HSA) o l'Ajuda al Descens (HDC) que, en el cas de ISUZU funciona fins i tot en mode 2WD.

La seva nova graella davantera, els fars diürns tipus LED de sèrie integrats en les òptiques davanteres, la nova caixa de canvis amb avís de canvi de marxa suggerit o la nova caixa automàtica, ara de 6 velocitats i l'ampliació de garantia a 5 anys tampoc han passat desapercebudes per als especialistes del motor. Però, sobretot, destaquen la robustesa i fiabilitat que li confereix l'ésser desenvolupada per un fabricant de camions com és ISUZU, aplicant els mateixos paràmetres, tècniques i materials que empra en la fabricació de la cadena cinemàtica dels seus camions.


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


L
a Tractora ISUZU F 14
 
ISUZU és un dels fabricants més reconeguts a nivell mundial de camions i motors industrials. La marca nipona va ser fundada a Tòquio, en 1893. I porta des de llavors treballant en vehicles industrials i comercials i motors dièsel. Després de tants anys segueixen sent un referent i és que han aconseguit mantenir un perfil realment alt en tots els seus models. Actualment, Isuzu es considera un dels fabricants de motors dièsel més gran del món.

Isuzu compta amb una àmplia gamma de camions de diferents tonatge. En concret AQUÍ us deixem les característiques tècniques del model F-14
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sobre Grup Jorsan

Concessionari Oficial ISUZU. També distribueixen altres marques com PIAGGIO (vehicles elèctrics) AVIA, MEGA,  PORCELLI ( satèl·lits i recol·lectors )  i SDMO (grups electrògens). A més de vehicles industrials, subministren la maquinària i els accessoris necessaris per complementar al vehicle en funció de l'activitat prevista.

Els seus clients són, principalment, empreses de serveis , empreses de transport i distribució, així com ajuntaments i ens públics dedicats al manteniment de parcs i jardins, als quals ofereixen propostes ecològiques d’acord amb la seva pròpia activitat.


Més info:

/ca/grup-jorsan-transformacio-vehicles.aspx
http://grupjorsan.com/ 
http://kiloenergia.es/ca/ 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top